🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Wiley legt op de radio uit waarom hij gisteren los ging op Drake en Ed Sheeran

Gisteren haalde Wiley uit naar Drake en Ed Sheeran. De Godfather of Grime noemde ze culture vultures en uitte zijn frustraties over het feit dat zijn Popcaan z’n verse niet gecleared wordt door OVO (ook al is de dancehallartiest daar niet getekend). Wiley vroeg om een interview en kreeg het bij de 1Xtra Breakfast Show.

De eerste helft van het interview gaat hij los op Ed Sheeran en laat hij weten dat Ed gebruik maakt van grime, maar er niks terug voor wil doen. De zanger riep in 2011 de hulp in van Wiley voor zijn No. 5 Collaborations album en zou de grime artiest een verse terug geven, maar is daar nu op terug gekomen.

In het tweede gedeelte heeft hij het over Drake. Hij zegt dat iedereen blind is voor de voordelen voor Drake zelf die komen kijken bij de co-signs die hij uitdeelt. Hij gebruikt het voorbeeld van J Hus die vanuit de gevangenis bij Drake op het podium kwam. Volgens Wiley zag het er tof uit, maar heeft Drizzy verder niks gedaan voor Hus: “He’s not embracing the scene, he’s doing it for himself.”

Over Top Boy zegt hij dat de scene Drake niet nodig zou moeten hebben. Hij vraagt zich hardop af waarom de grote artiesten in Engeland niks gedaan hebben om de show terug te brengen.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

12 September

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X