🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Wiley reageert op disstrack van Skepta

Het heeft niet lang geduurd voor Wiley om te reageren op Skepta’s disstrack genaamd ‘Wish You Were Here‘. De rapper uit Londen kwam vanochtend op Twitter om te laten weten dat hij de track heeft gehoord en geeft Drake de schuld voor Skepta’s gedrag. Daarnaast beloofde de rapper aan Skepta om hem vandaag met beide benen op aarde te zetten.

Een paar uur later is er nog steeds geen disstrack van Wiley. De grime rapper laat wel weten dat hij wacht op een uitnodiging om met Skepta mee te gaan naar een show. Deze tweet kan op twee manieren worden geïnterpreteerd; de rapper wil het voor groot publiek goedmaken of in een Grime battle uitvechten.

De ruzie tussen de twee rappers begon enkele maanden terug toen Wiley via epische rants op Twitter en in een disstrack “Flip the table“ naar Skepta uithaalde. Skepta bleef heel lang stil maar reageerde vandaag met Wish You Were Here. In de track refereert Skepta op de afwezigheid van Wiley tijdens het Grime Originals evenement, wat georganiseerd werd rondom Wiley’s verjaardag. Skepta was daar aanwezig en hoopte Wiley daar eindelijk te treffen.

In de disstrack gooit Skepta daarom alle feiten op tafel over Wiley’s gedrag richting hem de afgelopen tijd.

Als we Wiley op Twitter mogen geloven moet er vandaag nog een disstrack van Wiley richting Skepta verschijnen.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

3 February

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X