Win 2 kaarten voor de feestelijke première van de Belgische film Black

Black is een modern Romeo & Julia-verhaal dat zich afspeelt in de Brusselse wijken Matongé en Molenbeek. De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte jeugdbende Black Bronx. Ze wordt verliefd op Marwan, een jongen van de rivaliserende bende 1080-ers. De twee jongeren worden beiden gedwongen te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar.

Om de film zo rauw mogelijk te houden, werd ervoor gekozen om te werken met acteurs en actrices die via streetcasting rechtstreeks van de straat, via scholen en social media werden uitgekozen. Dat heeft in België al geresulteerd in groot succes en nu is het tijd om Nederland over te nemen. Er zullen twee premières gehouden worden, één in de Pathé Munt (Amsterdam) op 11 januari en de andere vindt plaats in de Paradiso (Amsterdam) op 14 januari. Op beide avonden zal er wat te eten en te drinken zijn, zal de cast aanwezig zijn en bovendien zullen er verschillende goodies weggegeven worden.

Prijsvraag

De film is vanaf 14 januari voor iedereen te zien, maar jij kan al bij één van de premières aanwezig zijn. We mogen 10 x 2 kaartjes weggeven voor de avond in Pathé en nog eens 5 x 2 kaarten voor de feestelijke première in de Paradiso. Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen waarom jij hier per se bij wil zijn en misschien win jij 2 kaarten.

7 January

X