Win 2 kaarten voor Faded Weekender met o.a. Baauer, Lex Luger, OG Maco en Woodie Smalls

faded weekender

Op 20 en 21 november vindt de tweede editie plaats van het tweedaagse indoor hiphopfestival van Antwerpen: Faded Weekender. Het evenement is in het Muziekcentrum TRIX in Antwerpen. Ditmaal bestaat de line-up uit onder andere Baauer, Lex Luger, OG Maco, Woodie Smalls, Little Simz, Jameszoo, Krept & Konan, Lefto en Rejjie Snow. De timetable van het evenement is nog niet bekend. Wil jij hier ook graag bij zijn? Wij mogen 2 keer 2 kaarten weggeven voor de zaterdag.

Prijsvraag:

Voor welke artiest kom je en waarom wil je de desbetreffende act zo graag zien?

De 2 meest originele en opvallende antwoorden winnen 2 kaartjes voor de zaterdag van de Faded Weekender.

weekender1-1

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

17 November

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Faded Weekender met o.a. Baauer, Lex Luger, OG Maco en Woodie Smalls"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
GG
Gast
GG

KOM VOOR OG MACO ME EX LULDE HELEDAG DAT IK VREEMD GING TOT OP EEN DAG VROEG ZE OF IK DER VRIENDIN HAD GENAAIT IK ZEI DER: BITCH YOU GUESSED IT !!!

Tim Vandebergh
Gast
Tim Vandebergh

Ik kom voor Baauer en losco omdat ik veel te gelukkig word als ik hun muziek hoor. (If you know what I mean ??)

Louk
Gast
Louk

Ik kom sowieso voor OG Maco. I Never Knew dat deze gast zo Lit was maar U Guessed It. Ik leef met zijn regel: FUCKEMx3. Kijk ik in de Mirror Mirror, wil ik graag naar FADED! Neem wat Doctor Pepper mee man, turned up. En menninisme is echt te funny. En zijn style man, wat een heerlijke gast. Deze man in het echt zien zal als Moonlight zijn.

Jef op de beeck
Gast
Jef op de beeck

Ik kom sowieso voor Belgische helden Woodie Smalls en Lefto! Onlangs de reportage over Lefto’s platencollectie gezien en
was zwaar onder de indruk! Deze man kent werkelijk in elk muziekgenre de pioniers en de underground.. Big up Lefto en yung talent Woodie Smalls!!

Yung Felix
Gast
Yung Felix

Ik kom voor Father. Ik weet dat hij donderdag in Haarlem staat maar ik kan daar awful genoeg niet aanwezig zijn omdat life me af en toe tackled. Me & my squad leven ongeveer op de muziek van Father omdat onze minds gewoon een beetje fucked zijn net als hij. Het is daarom een soort ode aan onze minds om deze Vader life te zien.

Robbe Vandenhoucke
Gast
Robbe Vandenhoucke

De line-up is allround zowat om duimen en vingers vanaf te likken. 😉 Als ik toch één iemand naar voor moet schuiven, kies ik Yung Gud. Af en toe ben ik zelf wel een sadboy, en ik hoop dat als ik mijn gunz laat zien en U want me in de dames hun oren tier hier toch tijdig verandering in de brengen!

Jean-romy
Gast
Jean-romy

Moet The Internet gaan zien die mannen (en Syd) zijn gewoon echt op een andere level qua muziek dit zie je niet alle dagen
EGO DEATH is een van de beste albums van dit jaar zij zijn gewoon ONGELOOFELIJK , Daarnaast wil ik ook wel mijn Bro OG MACO zien , HIJ is waaaaay to Real , Je kan niet stilstaan bij zijn shows geeft je gewoon chills , Maar in het allegemeen FADER WKND heeft gewoon een Killer Line-Up , heb ook al veel goeds gehoord over Post Malone tho !

Sebastiaan
Gast
Sebastiaan

Eerlijk is eerlijk.. Ik kan niet kiezen. Of het nou Dilated Peoples is die ik al luister vanaf way back, of Baauer en Lex Lugar die me de afgelopen jaren laten bouncen, of is het toch voor de jongens die ik de afgelopen maanden pas luister zoals Krept & Konan, Post Malone en OG Maco…

Het lijstje opnoemen maakt de keuze niet makkelijker, maar als ik toch echt moet kiezen dan ga ik toch voor KREPT & KONAN!

“I don’t wanna know what I did last night…”

Strepps
Gast
Strepps

Ik kom voor OG Maco want Fuck em fuck em fuck em fuck em fuck em en voor Father want wrist wrist wrist wrist wrist wrist wrist wrist

wpDiscuz