Win 2 kaarten voor Puna x Encore met Adje, Josylvio & Jairzinho

encorexpuna

Het dak ging er bij de eerste twee edities van Puna X Encore er goed vanaf. Inmiddels is het dak hersteld en zijn wij samen met Encore en de Melkweg klaar voor de derde editie van dit Amsterdamse feest, hopelijk jullie ook. We hebben Adje, Josylvio en Jairzinho uitgenodigd om de Melkweg voor een derde keer compleet op z’n kop te zetten.

Met de singles Maradona en Blessings Met Een Curse maakt Adje zich klaar voor de release van de plaat Streetknowledge. Josylvio kwam dit jaar goed binnen met zijn debuutalbum Ma3seb, waarvan hij onlangs nog de video van Was Je Bij Me dropte. Ook Jairzinho heeft een goed jaar achter de rug, hij scoorde een hit met Laat Niet Los en Gass. Ook werd de compilatieplaat Gate 16 van zijn label goed ontvangen. Op 17 december kunnen we muziek van al deze platen verwachten.

Prijsvraag
Jij kan hier bij zijn, want wij mogen 3 keer 2 kaarten weggeven voor het evenement. Vertel ons in de comments wie je graag meeneemt als je wint en waarom en misschien gaan jullie zaterdag helemaal los tijdens Puna x Encore.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

14 December

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz