Win 2 kaarten voor Rae Sremmurd in de Melkweg!

raesremmurd
Woensdag 9 december treedt Rae Sremmurd op in de Melkweg te Amsterdam. Nadat zij in augustus het Encore Festival afbraken, staat het dynamische duo op 9 december in de Melkweg in Amsterdam en 10 december in de Effenaar in Eindhoven. Het voorprogramma wordt verzorgd door Stepherd & Skinto en Poke. Maak kans op 2 kaarten door in de comments te vertellen waarom jij vindt dat jij deze kaarten zou moeten winnen!

151209_rae_sremmurd-page1

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

3 December

93 comments

Leave a Reply

93 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Rae Sremmurd in de Melkweg!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jisi Jake
Gast
Jisi Jake

Omdat ik kaolo sremmlife ben

GUUS
Gast
GUUS

Daarom gewoon ik wil

Maarten
Gast
Maarten

Omdat ik fan ben sinds No Flex Zone. Als er pics zichtbaar possible waren zou je zien dat mijn WhatsApp status altijd al “No Flex Zone” is bradda 🙂

Leo Middel
Gast

Because I’m no type in no flex zone at the moment…

Jonas
Gast
Jonas

Want ik ben lit like bic.

hidde
Gast
hidde

Omdat ik er natuurlijk super graag heen zou willen en te laat was met kaarten kopen helaas !

Alonso
Gast
Alonso

I come get her and the tickets! Dus throw sum mo tickets op mij, woensdag wordt niet flexen maar fissa.

Tim
Gast
Tim

Ik vind dat Casper Brackel, vriend van mij, deze kaarten moet winnen. Aangezien hij ookb”geen type” heeft…. Cause bad bitches is the only thing that he likes…

Neymar
Gast
Neymar
Beste Puna.nl, Ik zou deze 2 kaarten graag winnen en dat komt vooral doordat dit incident zich eerder heeft plaatsgevonden. Van de zomer kwamen deze boys naar het beruchte “Encore festival”. Dit feestje was inclusief drank, food, reizen, pasjes kwijt, letterlijk een rib uit mijn lijf. Bovendien heb ik het optreden van Rae Sremmurd, waar ik nota bene voor gekomen was, gemist omdat ik sick wappie/ veel te lit bij een andere stage stond te viben. (Om het zomerse festivalseizoen mooi af te sluiten dacht ik…) Ik hoop dat dit reden genoeg is voor mij, om die kaarten te winnen.… Read more »
Robertino
Gast
Robertino

I aint got no type ….. those cards is the only thing that i like

tobie
Gast
tobie

ik heb geen geld voor Future dus laat staan voor Rae Sremmurd, dus gun mij deze kaarten!!!

Yannick
Gast
Yannick

Ik verdien die kaarten, omdat Puna mij kennis heeft laten maken met Nevlo xD! #sowiesokaartenvoordezePuna

On the move
Gast
On the move

Omdat ik precies nu ‘Drinks on us’ in mijn hoofd heb zitten!

Jan
Gast
Jan

omdat ik al me geld al heb uitgegeven aan future haha xD

Grande
Gast
Grande

Omdat m’n favoriete nummer YNO is, niet No Type of No Flex Zone en ik dus een ultieme doorgewinterde Rae Sremmurd #sremmlife fan ben, die (toevallig) ook vaak door de heuvels Tokyo drift.

Iggy
Gast
Iggy

Sremmmmmmlife babyyyy

Kevin Matitawaer
Gast
Kevin Matitawaer

Omdat Rae Sremmurd de tofste en meest gaande duo is in hip-hop tegenwoordig (ano 2015)!!! Naast dat ben ik uiteraard naar Encore Festival geweest, maar wegens omstandigheden heb ik Rae Sremmurd niet kunnen meemaken 🙁 Daarom zou het echt mooi en tof zijn als ik die kaartjes zou winnen, om ze alsnog mee te kunnen maken live!

Iggy
Gast
Iggy

Omdat ik rae sremmurd zonder typfout of te aarzelen goed schrijf…Now thats gangsta!

mlkdmnt
Gast
mlkdmnt

puna is vrijgevig!, yeah I know
You just got cards? Geef ze aan mij, geef ze aan mij geef ze aan mij!
gratis kaarten, op de post!
het regent kaarten ! geef ze aan mij ! geef ze aan mij geef ze aan mij !

O
Gast

Ik zou een gat in de lucht springen als ik de kaarten zou winnen. Puur al vanwegen het feit dat ik nog nooit echt naar een show van een artiest ben geweest en ik Rae Sremmurd al volg sinds hij nog in Dem Outta State Boyz zat, kil ik ken al zijn lyrics.. You would make me happy 🙂

TrippyShitAllDay
Gast
TrippyShitAllDay

“sinds HIJ nog… Ik ken al ZIJN lyrics..”
Gast hoe kan je zeggen dat je een echte fan bent als je niet eens weet dat Rae Sremmurd uit twee personen bestaat XD

kevin
Gast
kevin

Twee van mijn maten hebben al kaartjes gescoord maar ik heb helaas geen kaartje kunnen kopen door privé redenen. Zou tof zijn als ik met een vriend met hun mee kon gaan naar Amsterdam.. Praise Sremmlife!! 🙂

Ekte Ekte
Gast
Ekte Ekte

Lit Like Bic bangt door mn speakers as we speak! Ik check alles van die boys, een concert zou ‘t alleen maar compleet maken

Gé Geurtsen
Gast
Gé Geurtsen

Deze maand is duuuuuur en ik ben nu al skeer, een aalmoes voor deze thug life brooooooooo

Sander
Gast
Sander

BC I AM RAE SREMMURD. LIFE IS SREMMURD. GANG

Wesley
Gast
Wesley

Rae Sremmurd gaat keihard….2 jonge, energieke talentvolle gasten, ik moet ze gewoon live gezien hebben! Als ik win dan verras ik een 1 van me boys! forsure
gr. wes

Tess van gils
Gast
Tess van gils

Ik, als meisje wil er super graag heen met mijn beste vriendin! Ik wil ze super graag live zien en die avond helemaal los gaan! X Tess

Hidde
Gast
Hidde

Klasgenoot en ik hebben vaak de discussie wie is nu real en wie is fake. Maar helaas te vaak een meningsverschil maar …. Toen kwam het duo Rae Sremmurd voort in het gesprek. Ja ja en zeiden tegelijk die shit is Real !!. Graag wil ik ze winnen om onze hiphop liefde nu wel te delen zonder meningsverschil.

Please : breng ons samen

Sebastiaan
Gast
Sebastiaan

Deze kaartjes moet ik winnen simpelweg omdat ik waarschijnlijk de enige hier ben die weet REA SREMMURD staat voor EAR DRUMMERS… true story… Mike-Will heeft het me zelf verteld!

Bruh
Gast
Bruh

Omdat mijn vriendin en ik altijd helemaal los gaan op hij muziek, en wat is de beste manier om nog losser te gaan? Het live aanhoren!

maxim
Gast
maxim

verjaardag cadeau maat van me is op die dag zelf jarig zou helemaal top zijn als ik de kaarten win. plus we hadden destijds Encore festival gemist en willen al heel lang naar rea-sremmurd.

M
Gast
M
Tsja, ik onderweg naar Encore afgelopen zomer.. Helemaal hyped natuurlijk, swag was al bij voorbaat unlocked. Rijden we net op de A2, ineens sirenes overal. Goed, wij vol verbazing de vluchtstrook op om te horen wat we nou precies gedaan hadden. Wat denk je? No flex zone. Mochten niet meer verder rijden. Wij dachten wel Sum Mo’ te kunnen throwen naar de agent in kwestie om er van af te zijn, dit viel niet geheel in de smaak. Zal wel te weinig zijn geweest, als student ben je nog niet echt up like Trump natuurlijk. Hij pakt z’n portofoon en… Read more »
Luc de Lange
Gast
Luc de Lange

Ik wil naar dat concert because bad bitches is the only thing thing that i lilke, en die zullen sowiesow aanwezig zijn. dus laat me alsjeblieft los gaan op Rea sremmurd want deze baas is buitengewoon legend!

Frank
Gast
Frank

Omdat de kans dat ik win 0,01% is en de kans dat iemand anders wint 99,99% is. Niet eerlijk dus!

Quint
Gast
Quint

De reden waarom ik die kaartjes wil winnen is zodat ik me beste maatje kan meenemen. Hij heeft een nare periode achter de rug, en zou hem graag blij willen maken met deze kaartjes. Hij kent namelijk elk nummer van Rae Sremmurd uit zijn hoofd haha. Zou super tof zijn guys!

Rick benard
Gast
Rick benard

Omdat het me ziek lijkt, ben nog nooit naar zon show geweest!

Nesrine
Gast
Nesrine

De reden dat ik wil winnen is omdat mijn vriendin net uit het ziekenhuis is gekomen en ik wat leuks met haar wil doen ! Ze is ook bijna jarig .

Doodoo
Gast
Doodoo
Puna ik heb een match op tinder me eerste sinds ik tinder gebruik nu een jaar. Het gaat om een bloedmooie lightskin girl. Mijn openingszin was hou je van hiphop waarop zij zei jawel. Ik vroeg wie haar favoriete artiest was en ze antwoorde Rae Sremmurd. Heb je kaartjes voor hun concert binnenkort vroeg ik haar nee was haar antwoord. Ik zei toen als ik kaartjes heb gaan we dan op een date ze zegt “papi als je me naar dat concert neem houden we een afterparty bij jou thuis ; ) Puna dit is de reden waarom ik de… Read more »
Stijn
Gast
Stijn

Omdat ik hun de shit vind

Rachel
Gast
Rachel

Zou ze super graag willen winnen om iemand hier echt een heel groot plezier mee te doen en haar even vrolijk te kunnen maken na een kut tijd!

Woodie
Gast
Woodie

Omdat ik een vriend van me er een groot plezier mee zou doen. Hij heeft ze echt verdiend!. Voor de rest is het gewoon geweldige muziek en zou ik ze zelf graag live zou willen zien!!

Iggy
Gast
Iggy

Ear Drummers!

frenk
Gast
frenk

Mijn zoon jason is fan vanaf het eerste uur dat de band is opgericht en zingt/rapt alle teksten mee dus boys evening out tickets!

Sremmlife
Gast
Sremmlife

Sinds de eerste keer dat ik ze hoorde, hebben ze me te pakken.
Ze komen harder en harder terug op elke nieuwe track. Heb helaas door omstandigheden het optreden bij Encore moeten missen.
Maar hier wil ik zeker bij zijn!
Ik kom uit nijmegen, dus Poke zien is ook nog een pluspuntje
RAAK ME NI AAN

Mikewillmadeit
Gast
Mikewillmadeit

Ik ben sowieso altijd turnt as fuck dus zou wel nice als ik daar ff ham kan gaan! Sremmlife!!!

bob
Gast
bob

ze zeggen dat ik op Slim Jimmy lijk

Steven
Gast
Steven

Ik wil gewoon die turnup in man

Fu
Gast
Fu

ik win nooit iets, plus ik ben broke. Zou een toffe avondje zijn met mijn vrouwtje. Gun me.

Pim
Gast
Pim

Ik moet niets winnen.

Niek Thomassen
Gast
Niek Thomassen

fan geworden van het laatste album en wel weer zin in een hiphopavondje met m’n maatje!

Jared Brown
Gast
Jared Brown

Fuck al die slechte smoesjes over waarom je verdient. Ik wil gewoon HAM gaan op beats van aer drummers en bouncen op de lines van deze 2.

wpDiscuz