Win 2 kaarten voor Ronnie Flex & Friends op 17 juni in Ahoy

ronnieflex-ahoy
Volgende week vrijdag (17 juni) is het eindelijk zover en zal Ronnie Flex in zijn thuisstad op het podium van Ahoy staan. Dit zal hij niet in zijn eentje doen, want hij maakt er één groot feest van met optredens van SFB, Jonna Fraser, Bokoesam, Broederliefde, Sevn Alias, Monica Geuze, Lil Kleine, Mr. Polska en Teske. Het zal een drie uur durend spektakel worden en jij krijgt de kans om daarbij te zijn, want wij mogen 3 keer 2 kaartjes weggeven voor de show. Vertel ons in een mailtje naar punablog@puna.nl wat je favoriete track van Ronnie is en waarom en misschien ben jij er vrijdag bij.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

10 June

47 comments

Leave a Reply

47 Comments Aan "Win 2 Golden Circle tickets voor Bryson Tiller in AFAS Live"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Timur
Gast
Timur

Ik zou graag een goeie vriendin met me meenemen want wij hadden de kans gemist op Woohah om Bryson Tiller te zien vanwege de drukte en wij zijn ook diehard fans van SZA

Lissa
Gast

Haai ik zou graag mijn zus willen meenemen omdat ik nog nooit met haar samen naar een concert ben geweest en dit is dan mijn kans om met haar te genieten en helemaal uit ons dak te gaan van sza en bryson tiller dat zou echt dope zijn ???

Janay
Gast
Janay

Ik zou graag mijn beste vriend mee willen nemen naar Bryson omdat we zowat iedere kans hebben gemist om hem te zien. (Kapot excited om Bryson te zien op Woo Hah, ging onze laatste trein rond de tijd dat Bryson kwam pfff) en SZA is life, groetjes

Chelsea
Gast
Chelsea

Omdat wij al super lang tiller fans zijn ( sinds de mixtape killer instinct) en dit een droom tour is, want SZA is erbij en die willen wij ook al een tijdje zien. Dus wat beter dan een Bryson/Sza tour?

Laura
Gast
Laura

JAAAAA OMG BRYSON KOMT! OMG SICK WE MOETEN GAAN! Zo gingen de gesprekken tussen mij en me beste vriendin toen de tour bekend werd gemaakt. We waren kapot dat we niet naar Woo Hah konden en hem moesten missen en zouden dus heeeel graag dat feestje willen inhalen in Amsterdam!!! En damn met SZA erbij dat willen we echt niet missen!!!

Karan
Gast
Karan

Ik zou Bryson graag voor de 4e keer willen zien, ben echt een superfan van ‘m. Ben naar z’n concert in de Melkweg geweest, heb hem gezien als voorprogramma van The Weeknd en ben naar Woo Hah gegaan voor zijn performance. Dan kan ik deze keer natuurlijk niet overslaan. Hoop heel erg dat ik win, dan kan ik m’n T R A P S O U L shirt nogmaals dragen naar een optreden van Bryson.

Lorenzo
Gast
Lorenzo

Ik zou graag mijn beste vriendin mee willen nemen want door haar ben ik Bryson Tiller gaan beseffen als artiest en dit is een perfecte manier om haar hiermee te verassen!

Joelle
Gast
Joelle

Heeeeeeeeeee ik zou zo graag mn nichtje willen mee nemen. Ik vind dat ze dat verdiend nadat ze vorig jaar was opgelicht met een concert van haar idool! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Lots of love

Malou
Gast
Malou

Ik zou heel graag naar Bryson willen met mijn beste vriendin Laura. Na zijn optreden op woohah waar hij 45m te laat was en we een daardoor maar een half uur hebben gezien. Hij was erg goed maar zou heel graag meer van hem zien.

Zuleikha
Gast
Zuleikha

Haii, ik neem mijn vriendin mee naar Bryson Tiller, want wij hebben op Woo Hah langer dan 30 min op hem staan wachten, omdat hij te laat was en alsnog niet gezien omdat wij onze trein moesten halen terug naar Amsterdam.

Angelique
Gast
Angelique

Meet Rowan: Rowan wil heel graag maar is ook heel skeer. Klein beetje eigenbelang, heel veel liefdadigheid.

Laura
Gast
Laura

Omdat mijn zusje en ik de aller dopeste concertgangers zijn en al fan zijn sinds young tiller’s trapsoul! So don’t be dishonest en give us those tickets! Xoxo

Melissa
Gast
Melissa

Samen met mijn zus soraya want die wil gaan voor een dans op het podium met bryson! dus met een golden cirkel plek is ze al een stuk dichterbij!!!

Gio
Gast
Gio

Ik zou me vriendin meenemen, omdat we samen een treurige jaar achter de rug hebben. We hebben twee jonge kids en zijn continu verzorgers. Het zou fijn een dag uit de verzorgingsrol te stappen en nog naar onze favoriet artiest te mogen gaan.

Manni
Gast
Manni

Mijn verjaardag is op 10 oktober, maar mijn beste vriendin kan hier niet bij zijn omdat ze in die periode in Suriname is.
Ik ken haar ook al bijna 10 jaar, dit zou een mooi verjaardagscadeautje zijn voor mij en een leuke manier om onze lange vriendschap te vieren. Killed two birds with one stone!

Yurra
Gast
Yurra

ik zou een vriend van me meenemen omdat we van zijn muziek houden en omdat er natuurlijk dames op af komen ?

Niels Oosterveld
Gast
Niels Oosterveld

Met mijn broertje Thijs, hij is diehard Tiller fan. En hij verdient dit meer dan wie dan ook

Louisa
Gast
Louisa

Sooo.. Let me explain ?Ik zou graag me vriend mee willen nemen omdat op woohah ik niet de mogelijkheid had om hem te kunne zien en dat really Sucks! EN omdat we samen altijd zijn muziek luisteren het natuurlijk super awesome vinden om het zo te mogen meemaken van dichtbij! En misg hoort die mij er dan ook wel tussen zingen en mag ik een stukje mee zingen ?

Anne
Gast
Anne

Ik neem sowieso mijn beste vriendin mee, omdat we er zo lekker op gaan! Zowel op Bryson als SZA! Wij zijn echte partystarters, firecrackers en visten helaas al naast het net bij Woo Hah! ?

Jade
Gast
Jade

Ik zou deze kaartjes heel graag willen voor mij en m’n vriend! We zijn na een break van bijna een jaar weer bij elkaar en allebei groot fan van Bryson, ons eerste concert samen was ook naar Bryson! Daarom zou ik deze ervaring graag nog een keer met hem willen delen, ook voor een mooie nieuwe start! Bovendien wil ik heeeeel graag Bryson van zo dichtbij zien en houd ik zo onwijs veel van zijn muziek en zijn vibe ? Fingers crossed

Anne
Gast
Anne

Ik neem mijn beste vriendin mee, omdat we er zooo lekker op gaan! We visten helaas al naast het net met woohah ? En we zijn partystarters, firecrackers, beesten op de dansvloer! Die heb je nodig in die circle!

Danielle
Gast
Danielle

Omdat Fergel en ik na onze eerste concert ooit (Jodeci in Ahoy 1995) nooit meer samen naar een concert zijn geweest. En we waarschijnlijk wat ouder zijn dan de rest, dus slechtere ogen, dus plekken vooraan NODIG hebben ?

Shannon Christina
Gast
Shannon Christina

Ik zou graag mijn vriend willen mee nemen naar dit super concert! Aangezien ik ook in het ziekenhuis heb gelegen en hij heel goed voor mij gezorgd heeft wil ik hem daarvoor erg graag bedankt!!

Nelis
Gast
Nelis

Ik wil graag m’n vriendin Asintya meenemen omdat wij allebei zijn afgestudeerd dit jaar. Nee, geen droevige verhalen, wij hebben gewoon zin in een leuk concert

Cyrelle
Gast
Cyrelle

Ik zou graag mijn ex vriend willen meenemen, dit omdat hij veel voor mij heeft gedaan en betekend in de tijd dat wij een relatie hadden en zelfs nu nog veel doet voor me. Beide zijn we die hard fan en diggen we zijn muziek. Dit zou een perfecte cadeautje zijn om mijn waardering naar hem toe te showen en hem wat leuks geven.

Jennifer
Gast

Hi Puna! Ik zou heel graag me zus willen meenemen, omdat we al wouden gaan sinds het eerste concert van Tiller in de Melkweg. Helaas was die binnen seconds sold out. Nog steeds huge fans, lets be honest zijn stem maakt alles prachtig! *FINGERS CROSSED* Don’t give them away to someone else… puna, don’t

Nina
Gast
Nina

Mn beste vriendin en ik zijn fan van Bryson! Aangezien we dit jaar klaa zijn met middelbare gaan we elkaar helaas niet meer zo vaak zien. T leeek ons heel leeuk om dit te winnen zodat we iig iets hebben om naar uit te kijken! Kunnen we weer iets samen doen. En jaa tis Bryson!?

Gaëlle
Gast
Gaëlle

Ik zou graag willen gaan met mijn vriend met wie ik bijna 1 jaar samen ben. We hebben een heel moeilijk jaar gehad maar elke tegenslag heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Hij is fan van Bryson Tiller en dit zou het perfecte cadeau zijn om de start van onze volgende stap te vieren. We gaan namelijk eind dit jaar samenwonen.

Salena
Gast
Salena

Ik zou heel heel graag naar bryson willen gaan ik ben super fan van hem en luister hele dag zijn muziek Love iT Hihiii! Ik zou heel graag mijn vriendje mee nemen als verjaardags cadeau!! Dan gaan we voor het eerst samen naar een concert super leuk. Het is echt een droom van ons.

Y-pha Nguyen
Gast
Y-pha Nguyen

Ik wil heel graag met mijn beste vriendin vooraan staan bij Bryson. Ik heb hem al als voorprogramma gezien bij The Weeknd maar ik vond dat echt niet genoeg, ik wilde meer! En SZA is echt dope, meer mensen zouden naar haar muziek moeten luisteren!

Lodewijk
Gast
Lodewijk

Heb hem gezien in het voorprogramma van The Weeknd en hij was geweldig!! Willen al jaren naar een concert van hem!!!!

Polina
Gast
Polina

Ik zou graag mijn vriendinnetje Leila meenemen. We zouden samen naar Woo Hah gaan, maar doordat haar vervanger op werk haar had genakt is ze uiteindelijk maar in totaal 4 uurtjes daar geweest en heeft ze Bryson moeten missen.. Zou chill zijn als we het nog in kunnen halen!!!

Lafeurna
Gast
Lafeurna

Ik zal gewoon eerlijk zijn! Ik heb bryson nu al 2 keer gezien, maar ik ben ben een enorme fan van sza, en dit is denk ik een van de enige kansen dat ik haar in Nederland kan zien en ik wacht hier al jaren, JAREN op! ???

Jennifer
Gast
Jennifer

Hallo,
ik zou heel graag mijn beste vriendin willen meenemen want ze heeft een zware relatie achter de rug en is er nog heel erg verdrietig erover en ik weet zeker dat ik haar super blij zou maken met de kaartjes van haar favo artiest Bryson Tiller.
Groetjes

Arun
Gast
Arun

Ik wil graag mijn vriendin meenemen omdat Bryson de enige artiest is die wij samen goed vinden!

Courtney Leepel
Gast
Courtney Leepel

Ik zou mijn nicht Jordan meenemen omdat we dan onze vader eindelijk live kunnen zien.

Lieke
Gast
Lieke

Ik zou graag mijn buurman Karel meenemen omdat ik hem al 3 maanden lang ‘s ochtends om 7 uur wakker maak vanwege alle vakmannen die in mijn nieuwe huis aan het klussen zijn en hij, wonder boven wonder, nog nooit zijn geduld verloren heeft. Hij verdient het!

Jenny
Gast
Jenny

Hoi hoi,
Ik zou heel graag mijn beste vriendin mee willen nemen want het is net uit met haar vriend en ze is er nog erg verdrietig over, en ik weet zeker dat ik haar super blij zou kunnen maken met golden tickets van haar favo artiest bryson tiller.

Groetjes

Evi Janssen
Gast
Evi Janssen

Ik zou graag mijn beste vriendin Floor meenemen hier naartoe. Ze is hier al heel erg lang fan van en ik maak haar hier heel erg blij mee!

Sharida
Gast
Sharida

Puna, ik wil hier super graag naar toe met me vriendin!!! Awesome artist Bryson Tiller met zijn geweldige songs! Het is ook nog eens bij mij om de hoek. So I’m ready to party!!!

Monique
Gast
Monique

Ik zou mijn man meenemen want we zijn al 30 jaar fan van R&B en dan niet alleen de golden oldies maar ook van de nieuwe generatie zoals Bryson Tiller

Kris
Gast
Kris

Hey! Haha ben misschien een beetje te laat, maar ik zou heel graag die 2 golden circle tickets willen winnen voor mij en m’n vriendje. We houden allebei veel van hip-hop/ rnb en luisteren ook veel naar Bryson, hij is té dope! Dit concert van bryson zou dan ons eerste concert samen zijn 🙂

Much love

Géke Logtenberg-Hammink
Gast
Géke Logtenberg-Hammink

R&B, wat is dat ook alweer?
Mijn vriendin en ik komen graag.
We behoren wel bij de groep jongere ouderen….

Tanisja Coutinho
Gast
Tanisja Coutinho

Mn beste vriendin en ik zijn al sinds 2013 fan van SZA en dit zal dan de eerste keer zijn dat ze naar nederland komt. Onze vriendschap is deels gebaseerd op SZA en mijn bestie word 23 oktober 16 jaar en het zou echt geweldig zijn om haar hiermee te verassen en bryson is een amazing artist. En dat die 2touren beloofd al veel. Pls give us this chance xoxo

Larissa
Gast
Larissa

Ont-zet-tend graag! BOBBY BOUCHER.
Zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap. Wie er ook wint, ik hang slingers op. Zou top zijn om met mijn zusje te mogen gaan, we kennen alle teksten!

Tanisja Coutinho
Gast
Tanisja Coutinho

Wanneer en hoe worden de winnaars bekend gemaakt

Lina Barkouki
Gast
Lina Barkouki

Ik ben Lina en ben al een true fan van Bryson Tiller! Toen ik hoorde dat hij naar Nederland dacht ik YES! Ik wil heel graag gaan, maar momenteel kan ik de tickets niet betalen… Nou en toen ik zag dat jullie een windvrije deden dacht ik, laat ik dat nou eens proberen!! Dit is zo AWESOME! Ik gun het natuurlijk iedereen, maar ik wil de tickets so graag! Dit is mijn kans om te winnen! So basically doe ik alles om die kaartjes te winnen!! Echt kicken;) x Linaaaa

wpDiscuz