Win 2 kaarten voor Ronnie Flex & Friends op 17 juni in Ahoy

ronnieflex-ahoy
Volgende week vrijdag (17 juni) is het eindelijk zover en zal Ronnie Flex in zijn thuisstad op het podium van Ahoy staan. Dit zal hij niet in zijn eentje doen, want hij maakt er één groot feest van met optredens van SFB, Jonna Fraser, Bokoesam, Broederliefde, Sevn Alias, Monica Geuze, Lil Kleine, Mr. Polska en Teske. Het zal een drie uur durend spektakel worden en jij krijgt de kans om daarbij te zijn, want wij mogen 3 keer 2 kaartjes weggeven voor de show. Vertel ons in een mailtje naar punablog@puna.nl wat je favoriete track van Ronnie is en waarom en misschien ben jij er vrijdag bij.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

10 June

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Win 2 kaartjes voor een masterclass van Rico en de Vieze Ma3seb Toer van Hef & Josylvio in Podium de Flux"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Op Toer
Gast
Op Toer

Ik zou komen voor Josylvio, want die man is gewoon een meesterbrein met zijn raps en zijn flows.

Ma3seb Ma3seb

A matskooo
Gast
A matskooo

Ik kom sowieso voor Josylvio en hef! Ben sinds Le7nesh al op de hoogte en fan van Josylvio en Hef is 1 van mijn favoriete artiesten allertijden. Om een concert van hun bij te wonen zou super dope zijn. En die masterclass van rico zie ik ook wel zitten, ben erg fan van zijn manier van schrijven.

Abdul
Gast

Ik kom voor Hef and Josylvio die Album van Hef, Ruman is tantoe hard, en Josylvio is ook te hard man,, heb geen woorden voor hun ga zo door, en blijf money pakken…..

Prima turnup
Gast
Prima turnup

Ik kom samen met mn broertje, love voor alle 4 de artiesten wel hebben zin in een goeie turnup dus zelfs als werkgever niks winnen komt het goed

Slipperfeunenineendikkebak
Gast
Slipperfeunenineendikkebak

Zou zeker voor Hef komen, is al weer 5 jaar geleden dat Hef in de effenaar was ik was toen 12 en het was al sick nu moet het nog gekker worden, de rest is zeker ook goed maar Team vieze

ViezeMan
Gast
ViezeMan

Team vieze! Ik kom sowieso voor Hef, nog nooit een live optreden gezien en dat mag onderhand wel eens een keer!

faske
Gast
faske

ik zou komen voor rico z’n masterclass lekker discusieren over hiphop.
rijmschema’s en talenten ontwikkelen. zou veel betekenen als ik gekozen wordt

Teamvieze
Gast
Teamvieze

Ik zou voor Hef komen. Hef is de eerste artiest waar ik naar luisterde vanaf dag 1. Hij is de realest artiest in heel Nederland en het zou echt heel gek zijn om bij zijn optreden te kunnen zijn.

Koen
Gast
Koen

Sws voor hef luister hem al vanaf klein in de auto met mijn broer. Altijd al respect voor hem gehad love. #eehhh team vieze

Earvin
Gast
Earvin

Ik ga voor Hip Hop, deze line up is lyricaal sterk, Mic killers!

Hef heeft lines die je vies laten voelen, Josylvio ken ik niet zo goed maar harde teksten en harde flow. Jermaine niffer is een killer, wrede stem. deze man kwam bij kempi zijn 101 en sinds dien dope pokoes. Zach ink heb ik sinds vroeger zien voorbij komen dus die man gaat evenhard murderen, meer zelfs!

als laatste Rico, salute naar de legendes. de laatste reggae infused album is een classic. Ik kan veel van deze man leren.

Dimitri krol
Gast
Dimitri krol

Ik zou voor hef en josylvio kommen waarom ze zijn eindbaas de dikke rapper van heel nl die 101 barz mega sessie hebben ze sammen met feis kapot gemaakt al om al ze zij gewoom 2 eindbazen

milton
Gast
milton

team vieze tuurlijk voor hef josylvio ken ik nog niet .
#luchtmacht

Siem Kranenburg
Gast
Siem Kranenburg

Ik check hef al sinds day 1 en ik heb hem nog steeds niet live kunnen zien optreden.. ik ken al z’n barz uit m’n hoofd. Van z’n studiosessie bij 101 tot replay. Josylvio is de rapper wie ik laatste tijd non-stop luister. Deze man komt echt heel hard. Big so naar esko die deze man de kans heeft gegeven en hem tekende bij van klasse. Zack ink en jermaine niffer zijn ook artiesten die hard komen laatste tijd. Vooral Zack ink komt met real shit. Glitch gang! Ik zou het heeldope vinden om erbijtezijn

Nieuwe euro
Gast
Nieuwe euro

Ik check hef al sinds day 1 en ik heb hem nog steeds niet live kunnen zien optreden.. ik ken al z’n barz uit m’n hoofd. Van z’n studiosessie bij 101 tot replay. Josylvio is de rapper wie ik laatste tijd non-stop luister. Deze man komt echt heel hard. Big so naar esko die deze man de kans heeft gegeven en hem tekende bij van klasse. Zack ink en jermaine niffer zijn ook artiesten die hard komen laatste tijd. Vooral Zack ink komt met real shit. Glitch gang! Ik zou het heeldope vinden om erbijtezijn

wpDiscuz