🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Win 2 kaartjes voor het Oh My! Music Festival met o.a. Young Thug, French Montana & Big Sean

Het is bijna weer zo ver, het Oh My! Music Festival zal op 30 juni plaatsvinden op het Arenapark in Amsterdam. Op dit festival zie je verschillende nationale en internationale artiesten preformen op een viertal stages.

Op de mainstage verschijnen namen als Young Thug, Big Sean, French Montana, Frenna en Boef. De tweede stage is de Old School stage, waar je wordt meegenomen door de jaren ’90 en ’00 met o.a. T-Pain, Mya en Bobby Valentino. De derde van vier stages is volledig gericht op de Nederlandse scene. Naast de DJ’s zullen er optredens zijn van o.a. Jonna Fraser, 3robi, SBMG, Zefanio, Josylvio en Latifah. De laatste stage is de Favela Stage, een kleinere area met loungeplekken, heerlijk eten en tal van verrassingen. De gehele line-up vind je hier.

Prijsvraag:

Jij kan hier bij zijn. Wij mogen namelijk 2 kaartjes weggeven aan de persoon die het meest originele antwoord weet te geven op de volgende vraag:

Wie zou jij meenemen naar het Oh My! Music Festival, en waarom?

Stuur jouw antwoord naar info@puna.nl en wie weet sta jij volgende week op het Oh My! Music Festival naar optredens te kijken van onder andere Big Sean, T-Pain, Jonna Fraser en Dopebwoy.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

21 June

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X