Win een exclusief Ronnie Flex x Daily Paper T-shirt

In augustus ging Daily Paper de samenwerking aan met Ronnie Flex voor een exclusief Rémi T-shirt. Het shirt, met Ronnie’s catchprase ‘Doe Je Best Op School’ achterop, was binnen een mum van tijd uitverkocht.

Wij mogen nog twee van deze exclusieve T-shirts weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar info@puna.nl en te vertellen wat jouw favoriete Rémi-track is en waarom. Vergeet niet je maat te vermelden in je bericht.

Kom je niet als winnaar uit de bus? Geen zorgen. De shirts zijn ook te verkrijgen bij de Rémi-album tour die op 10 november van start gaat.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 November

9 comments

9 responses to “Win twee kaarten voor Run The Jewels en Danny Brown op dinsdag 7 november”

 1. Dineke meursinge says:

  Ik zou zo graag zo’n shirt doe je best op school willen hebben voor mijn kleinzoon. Hij is geboren met een dubbele hazenlip en de ergste vorm. In september gaat hij naar de middelbare school en kan door de bijlessen die hij heeft gehad naar de te havo. Hij heeft er zo hard voor gewerkt.

 2. Yvonne van Dommelen says:

  Ik ben docent op een vmbo school in Enschede. Ik denk dat dit shirt leerlingen inspireert om goed hun best te doen. Mocht ik dit shirt winnen, hang ik hem in het lokaal.

 3. Mirjam Bakker Remmers says:

  Hallo,
  Mijn zoon is door een goede vriend uitgenodigd om naar Ronnie Flex te gaan. Ik zou het heel leuk vinden als die 2 kanjers van bijna 12 een Ronnie Flex shirt aan hebben als ze naar het concert gaan.

 4. Tilla Arentshorst says:

  Ik zou zo graag zo.n shirt willen winnen voor mijn kleinzoon Ryan van 10 jaar die zo.n grote fan van Ronny is.

 5. Jorien says:

  Ja wil ik!! Heel graag! Voor m’n 12 jarige dochter die zeker d’r best doet op school maar (mama trots) nog zekerder deze Tee met style & pride zal dragen. Dus ja graag

 6. John Coervers says:

  Gewoon goede inspiratie zo’n shirt. Als vrijwilliger ben ik er voor de kids, leerkrachten en school.

 7. Pat says:

  Ik zou dit graag voor mijn probleemzoon willen winnen omdat hij tegen Ronnie Flex opkijkt. Misschien dat hij hierdoor wat meer zijn best gaat doen op school en thuis.

 8. Natasja says:

  Heel graag voor mn 11 jarige dochter.. ze is onwijs fan van ronnie en zou dit heeel leuk vinden..na een zwaar jaar komt er nu een beetje rust in haar leven en verdiemt ze dit gewoon.

 9. Ilayda Palabas says:

  Ik wil super graag een rémi t-shirt van Ronnie Flex omdat hij mijn grootste idool is& we zijn opedezelfde dag jarig&dat is niet alles hoor we hebben ook allesss gemeen!. Ik wil super graag zo een t-shirt winnen. Hopelijk win ik die! Ik hou zielsveel van hem! Ik ben van België btw😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.