Win een overnachting op een onbewoond eiland en 2 kaarten voor Grow Festival met o.a. Ronnie Flex, Bokoesam & Hef


Op 24 juni strijkt het groene GROW festival neer op het Utopia Eiland, een plek vlakbij Almere die nu nog onontdekt is, maar binnenkort dé zelfvoorzienende broedplaats voor duurzame innovatie wordt. Het festival combineert een sicke line up met een groen programma en zo kun je tussen optredens van Ronnie Flex met Deuxperience Band, Hef & Crooks, Bokoesam, Yung Internet, Kevin, Yung Nnelg, Mairo Nawaz, Tads Thots, Kid de Blits en Lo-fi Le-vi, jezelf wagen aan allerlei innovaties op het gebied van duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een eetbaar huis, schaafijs van onkruid en algen proeven.

Jij kan hier samen met een vriend of vriendin bij zijn, want wij mogen twee kaarten weggeven. Dat is echter niet het enige, want bij de kaarten krijg je ook nog eens tien drankmunten om helemaal turn up te gaan. Ook krijg je de unieke kans om het festivalterrein alvast te inspecteren, want je krijgt een overnachting in een waterbungalow op het Utopia Eiland. Aanstaande zaterdag 10 juni zal de overnachting op het eiland plaatsvinden en kunnen jullie al op expeditie.

Vertel ons waarom jij die kaarten, munten en overnachting wil hebben en misschien zijn ze voor jou! Check voor meer informatie over het evenement de Facebookpagina.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

6 June

5 comments

5 responses to “Video: De Cultuur – Waar Wil Je Zijn ft. Young Mauro, Ricky Staggs & Eastar”

 1. Jamal says:

  Haha was looking for this track but I got it know 4real

 2. Jamal says:

  💣💥💣💥💥now we on it bro

 3. Jamal says:

  💣💥💣💥4rom @Atlanta GA

 4. Jamal says:

  💥4rom @Atlanta GA

 5. Jamal says:

  Trap out her B

Leave a Reply

Your email address will not be published.