Win een reis naar Zuid Afrika

Zuid-Afrika heeft meer te bieden dan je denkt en daarvan kun je de komende twee weken een voorproefje krijgen. Je wordt hierbij uitgenodigd voor de South Africa Lunch Break, waarbij je elke dag kans maakt op geweldige prijzen. De hoofdprijs is een reis naar Zuid Afrika, een van de beste plekken om te kitesurfen. De goede weersomstandigheden, de grote golven en het prachtige landschap maken het een van ‘s werelds beste kiteboarding hotspots. Pro Kiteboarders komen speciaal om te trainen. Langebaan Lagoon, Blouberg en Dolphin Beach bij Kaapstad zijn de ideale plekken om te leren kitesurfen. Klik hier en ga kiten in Zuid-Afrika.

Met de South Africa Lunch Break maak je tot en met 27 januari kans op een droomreis voor 2 personen naar Zuid-Afrika om al het moois zelf te ontdekken! Surf naar de website en volg daar elk moment van de dag de springbok. Als jij de plekken waar de springbok heen rijst op de kaart weet te vinden en er een foto van maakt, dan scoor je. En scoren kan elke dag, maar tijdens de lunch scoor je meer.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

21 January

9 comments

9 responses to “Jay Z en A$AP Rocky leven al groen, 6 manieren hoe jij dat ook kan doen.”

 1. asd says:

  welke telecom bedrijf bij punt 4?

 2. Enjeka says:

  Gesponserd door kpn

 3. Moeders says:

  wat een kk domme ad is dit! Groen leven wtf is dat hahahaha!!

 4. Mini simon says:

  Wow thanksz 4 this very inspirerende artikel, het is fijn om te zien dat jullie zoveel om de aarde geven en niks om ad money!

 5. Vlierbespap says:

  Wie van jullie zou die chick op het plaatje hierboven doen? Eerlijk zeggen

 6. Afghaanse strijder says:

  Nee man die chikie lijkt mij echt een borderline keg die om de uur andere persoonlijkheid heb fok dat.. net zo als deze chingboys van puna zehma hiphop zuig mijn eikelrand ouwe.. kpn en die banken opnoemen get outta here kleine wanna be joden

 7. 030kid says:

  Uuuh sorry maar ING is een bank die investeert in wapens en pijpleidingen die slecht zijn voor het milieu.

 8. Kotter says:

  Groen als in blowen toch? Check.

Leave a Reply

Your email address will not be published.