Win kaarten voor Zwart Licht XL in de Melkweg

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”30835″]

Volgende week donderdag 8 september geeft Zwart Licht XL een ‘Extra Large’ concert in de Melkweg te Amsterdam. Een avond die geheel in teken staat van Zwart Licht en de band The Experience waar ze sinds begin dit jaar mee touren!

Op dezelfde dag neemt Cor Schlösser afscheid als algemeen en artistiek directeur van de Melkweg. Cor was 41 jaar geleden één van de oprichters van de Melkweg en stond jaren lang aan het hoofd van de organisatie. Op deze avond wordt in stijl afscheid genomen van Cor: “niet met een programma uit de oude doos, maar met een Nederlandse topformatie van nu: Zwart Licht XL!”

Via Facebook loopt er een speciale actie, als jij je aanmeldt voor het evenement wordt jouw naam genoteerd en mag je voor de helft van de prijs (voor maar 5,- eu) naar binnen. Maar mensen kunnen hier bij ons kans maken op een van de 3 x 2 kaarten die weggeven. Als jij ons in een leuke comment weet te vertellen, waarom je graag hierbij wilt zijn, dan maak jij kans om deze speciale avond bij te wonen. Reageer snel!

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

2 September

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.