Win vier kaarten voor Encore invites J Hus, een Encore x Daily Paper shirt en een gratis drankje


Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Encore en ze hebben een speciale verrassing. Deze week is bekend geworden dat J Hus komt optreden. J Hus brak vorig jaar door met zijn album Common Sense en stond al eerder op Encore. Dit weekend is hij dus terug en klaar om de Melkweg opnieuw af te breken met bangers als Did You See en Bouff Daddy.

Jij en je vrienden kunnen er bij zijn zaterdag, want we mogen vier kaarten weggeven voor het verrassingsoptreden van J Hus. Dat is echter niet alles, want je krijgt er ook nog eens een Encore x Daily Paper t-shirt bij en je eerste drankje is gratis. Let op, het evenement is alleen toegankelijk voor bezoekers van achttien jaar en ouder.

Wat moet je doen: mail naar info@puna.nl wat je favoriete track is van J Hus en waarom.

Kaarten voor Encore invites J Hus zijn te verkrijgen via deze link.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

25 January

9 comments

9 responses to “Win twee kaarten voor Run The Jewels en Danny Brown op dinsdag 7 november”

 1. Dineke meursinge says:

  Ik zou zo graag zo’n shirt doe je best op school willen hebben voor mijn kleinzoon. Hij is geboren met een dubbele hazenlip en de ergste vorm. In september gaat hij naar de middelbare school en kan door de bijlessen die hij heeft gehad naar de te havo. Hij heeft er zo hard voor gewerkt.

 2. Yvonne van Dommelen says:

  Ik ben docent op een vmbo school in Enschede. Ik denk dat dit shirt leerlingen inspireert om goed hun best te doen. Mocht ik dit shirt winnen, hang ik hem in het lokaal.

 3. Mirjam Bakker Remmers says:

  Hallo,
  Mijn zoon is door een goede vriend uitgenodigd om naar Ronnie Flex te gaan. Ik zou het heel leuk vinden als die 2 kanjers van bijna 12 een Ronnie Flex shirt aan hebben als ze naar het concert gaan.

 4. Tilla Arentshorst says:

  Ik zou zo graag zo.n shirt willen winnen voor mijn kleinzoon Ryan van 10 jaar die zo.n grote fan van Ronny is.

 5. Jorien says:

  Ja wil ik!! Heel graag! Voor m’n 12 jarige dochter die zeker d’r best doet op school maar (mama trots) nog zekerder deze Tee met style & pride zal dragen. Dus ja graag

 6. John Coervers says:

  Gewoon goede inspiratie zo’n shirt. Als vrijwilliger ben ik er voor de kids, leerkrachten en school.

 7. Pat says:

  Ik zou dit graag voor mijn probleemzoon willen winnen omdat hij tegen Ronnie Flex opkijkt. Misschien dat hij hierdoor wat meer zijn best gaat doen op school en thuis.

 8. Natasja says:

  Heel graag voor mn 11 jarige dochter.. ze is onwijs fan van ronnie en zou dit heeel leuk vinden..na een zwaar jaar komt er nu een beetje rust in haar leven en verdiemt ze dit gewoon.

 9. Ilayda Palabas says:

  Ik wil super graag een rémi t-shirt van Ronnie Flex omdat hij mijn grootste idool is& we zijn opedezelfde dag jarig&dat is niet alles hoor we hebben ook allesss gemeen!. Ik wil super graag zo een t-shirt winnen. Hopelijk win ik die! Ik hou zielsveel van hem! Ik ben van België btw😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.