Kylie Jenner zegt dat Blac Chyna ex-vriend Tyga aanviel met een mes

apr 26 2022, 12:58 XTRA
kylie jenner tyga
Kylie Jenner heeft maandag in de rechtbank een verklaring afgelegd in de zaak die Blac Chyna heeft aangespannen tegen de Kardashian familie. De 24-jarige realityster zou haar halfbroer Rob Kardashian, die een relatie had met de ex van Tyga, hebben gewaarschuwd voor de agressieve kant van Blac Chyna. In de rechtbank zou Kylie Jenner hebben verklaard dat Blac Chyna Rob Kardashian fysiek zou hebben aangevallen, maar ook haar ex-vriend Tyga zou fysiek bedreigd zijn door de influencer/model.
Tyga had een langdurige relatie met Blac Chyna voordat hij met Kylie Jenner ging. Toen de uit Compton afkomstige rapper een relatie had met Kylie Jenner zou hij haar hebben verteld dat het litteken op zijn arm het een messteek zou zijn geweest van Blac Chyna. Toen Rob Kardashian daarna een relatie kreeg met Blac Chyna zou Kylie Jenner bezorgd zijn. “I felt it was my duty to express my concerns, but ultimately it was up to him,” dat verklaarde Kylie Jenner onder meer in de rechtbank.
Blac Chyna eist een schadevergoeding van de familie Kardashian, omdat zij haar realityserie zouden hebben gedwarsboomd. Volgens het model heeft de bovengenoemde familie zo'n hekel aan haar dat ze haar leven willen verpesten. De ex-vriendin van Tyga en Rob Kardashian eist 100 miljoen dollar van de familie.