Snelle start eigen label Lieve Jongens en kondigt gelijk zijn eerste artiest aan

sep 04 • 13:47 • XTRA
Snelle start eigen label Lieve Jongens en kondigt gelijk zijn eerste artiest aan
Het hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag kondigt Snelle officieel de lancering van zijn eigen label Lieve Jongens aan. De immens populaire artiest slaat voor het label de handen ineen met zijn manager en jeugdvriend Hidde Stegink, Roq 'n Rolla en Cloud 9.
Het Lieve Jongens is concept is altijd al een rode draad geweest in de carrière van Snelle. Zo bracht hij eerder de Lieve Jongens EP uit en noemt hij zijn vriendengroep ook zo. Het is dan ook toepasselijk dat zijn eerste artiest zijn vriend Pjotr is, met wie hij al meerdere malen heeft samengewerkt. Pjotr brengt op 27 september het eerste project Goed Nieuws uit op het label.
Snelle: 'Hidde en ik hebben, mede dankzij de jarenlange samenwerking met ROQ 'N Rolla Music en Cloud 9 Music, zelf door hoe de industrie in elkaar zit. We kunnen dan ook niet wachten om samen met hun onze gezamenlijke kennis, passie en ons netwerk in te zetten voor talenten waarvan wij denken dat ze een groter podium verdienen. Ons team gelooft in loyaliteit, samen groeien en dat niets onmogelijk is. Vandaar dat Pjotr de perfecte eerste signing is, we kennen elkaar al van jongs af en willen samen bouwen aan zijn carrière. We zijn nog steeds met dezelfde 'Lieve Jongens', maar kunnen niet wachten om ons creatieve bolwerk uit te breiden.'

AANBEVOLEN

Loading...