Stichting in naam van Feis opgezet

jan 25 2022, 17:31 XTRA
Feis Forever Illustratie
Vandaag staan we stil bij de verjaardag van Faisal Mssyeh a.k.a. Feis. Op 1 januari 2019 verloor Nederland een van haar meest geliefde rappers en een persoonlijkheid uit duizenden. Met zijn grote hart en sprankelende karakter raakte Feis op zijn beurt de harten van talloze anderen. Hij was een inspiratiebron voor velen, en zal dat blijven tot ver na zijn overlijden. Ook stond Feis vaak stil bij de hulpbehoevenden in de wereld. Om dit te onderstrepen is in zijn naam een stichting in het leven geroepen, opgezet om de boodschap en legacy van Feis in leven te houden.
Deze stichting wil zich in de breedste zin inzetten voor voor de levenskwaliteit van minderbedeelden en een wereld zonder honger, ziekte, strijd en angst. De stichting biedt hulp aan iedereen ongeacht religie, etnische achtergrond en geslacht.
Jaarlijks, rond de verjaardag van Feis op 25 januari, zal de stichting een samenwerking presenteren met een kunstenaar/artiest. De eerste kunstenaar in dit verband is @art_simpson_, die ter ere van Feis onderstaand kunstwerk heeft gemaakt. Deze creatie zal binnenkort beschikbaar zijn op shirts en hoodies, alle opbrengsten hiervan zullen naar de stichting gaan.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

HET LAATSTE NIEUWS