🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

YNW Melly aangeklaagd voor de moord op twee van zijn vrienden


YNW Melly heeft een aardige buzz voor zichzelf gecreëerd met zijn single Murder on my Mind en wist zelfs op de radar van Kanye West te komen. De twee werkten samen op het nummer Split Personality van Melly zijn album We All Shine. De rapper uit Florida krijgt vandaag echter met een flinke tegenslag te maken.

Een aantal maanden geleden werden twee van zijn vrienden YNW Sakchaser en YNW Juvy vermoord en het leek toen om een drive by te gaan. De politie gelooft nu, na onderzoek, dat er geen sprake was van een drive by, maar dat Melly en zijn vriend YNW Bortlen hun vrienden vermoord hebben. Jamell Maurice Demons en Cortlen Henry hebben zichzelf aangegeven en zijn aangeklaagd voor de dubbele moord van 26 oktober 2018. Melly zou geschoten hebben en samen met Bortlen zou hij het hebben doen laten lijken alsof het om een drive by ging.

Op de dag van de moord plaatste Melly nog een uitgebreid bericht op Instagram over het verlies van zijn vrienden. Opvallend was wel dat hij een aantal uur na het incident vrolijk dansend bij een videoshoot gefilmd werd. Voor meer informatie hou je Puna in de gaten.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

14 February

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X