Yo Gotti, Young Dolph, IDK, Denzel Curry, Princess Nokia, Snoop Dogg en Young MA droppen nieuwe videoclips

Vrijdag staat bekend als een dag waarop veel muziek dropt. Ook vandaag zijn artiesten uit binnen- en buitenland weer druk met nieuwe muziek droppen. Wij hebben de laatste videos voor jou op een rijtje gezet.

Deze lijst is voor de laatste videos uit het buitenland.

Yo Gotti – Save It For Me ft. Chris Brown

Na Customs dropt Yo Gotti opnieuw een videoclip. Dit keer voor het nummer Save It For Me met Chris Brown. Check de clip hieronder.

Young Dolph – Kush On The Yacht
Young Dolph dropt een nieuwe single, genaamd Kush On The Yacht. Voor dit nummer dropt hij ook gelijk de videoclip. Check hem hieronder.

IDK – No Wave ft. Denzel Curry
Een paar maanden geleden werkte de Maryland rapper IDK samen met Denzel Curry op de track No Wave. Vandaag droppen zij de videoclip voor dit nummer. Bekijk hem hieronder.

Princess Nokia – Your Eyes Are Bleeding
Vandaag dropte Princess Nokia haar nieuwe mixtape The Girl Cried Red en dropt vandaag voor een van die tracks een videoclip. Het gaat om het nummer Your Eyes Are Bleeding. Zie de clip hieronder.

Snoop Dogg – Blessing Me Again ft. Rance Allen
Snoop Dogg brengt zijn eerste nummer uit van zijn Gospel album die hij onlangs heeft gedropt. De track kent een bijdrage van Rance Allen en de clip is hieronder te zien.

Young MA – Who Run It (freestyle)
Young MA heeft besloten mee te doen aan de hype rondom het nummer Who Run It. De track, wat oorspronkelijk van Three 6 Mafia is, wordt door veel rappers geremixt en nu kan er een vrouwelijke rapper aan dat lijstje worden toegevoegd. Ook dropt ze een videoclip bij het nummer, check hem hier.

Talib Kweli bracht in November zijn Radio Silence album uit en op het nummer All Of Us werkt hij samen met Jay Electronica en Yummy Bingham. In de track en video spreken ze zich uit tegen politiegeweld.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

13 April

X