Young Thug biedt grondstewardessen 15.000 dollar aan om te stoppen met hun werk

wyclef-jean-young-thug-i-swear
Young Thug wordt momenteel goed aangepakt op Twitter, omdat hij een video online plaatste waarin hij discussieert met twee Alaska Airlines grondstewardessen. Volgens hem deden de twee vrouwen er alles aan om ervoor te zorgen dat hij z’n vlucht zou missen. Volgens de vliegtuigmaatschappij, arriveerde Young Thug te laat en kon daarom niet meer in het vliegtuig stappen. Wel hebben zij ervoor gezorgd dat hij met een andere maatschappij naar Seattle kon vliegen, waar hij een show had.

In de video spreekt hij de vrouwen niet bij hun naam aan, maar als ‘ants, bums en peasants’. Vervolgens biedt hij de twee dames 15.000 dollar aan, om ontslag te nemen. Hier is het niet bij gebleven. Thugger maakte een opmerking over het haar van de vrouwen en zei” “They look like Africans that got deported”, en ook zei hij dat hij boven de wet staat. Want dat rechtvaardigt zijn opmerkingen.

Door al deze commotie kwam hij niet op tijd aan in Seattle en heeft hij tot teleurstelling van zijn fans, de show moeten cancelen. De Atlanta rapper dacht misschien dat dit grappig was, maar hier denkt Twitter anders over. Check de comments en de video hieronder.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

8 December

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz