Young Thug haalt uit naar Pusha T om nieuwe “Drake diss”, Pusha T reageert furieus

Afgelopen week lekte er een track van Pop Smoke met Pusha T, Gunna en Young Thug. Het nummer was bedoeld voor het postume album van Pop, maar ontbrak bij de release. Steven Victor beloofde dat het opgelost zou worden, maar wat we nu inmiddels weten is dat de track Paranoia niet in deze hoedanigheid uit zal komen. In zijn verse zou Pusha T opnieuw uithalen naar Drake, maar Young Thug is daar pas achter gekomen nadat hij erop gewezen werd:

You know reality bites
It’s chess not checkers
Those empty threats only sound good on your records
If the patois is not followed by blocka
It’s like marked for death Screwface, without the choppa
Let ’em rush the stage when you made like Sinatra
Only to find the blade, flyin’ back through LaGuardia
I might even buy a home out in Mississauga
On my walls, half scrawls of Tshabalala’s
Many doors, that are sprawled, they my il nana’s
Make a call, she gon’ crawl, Bad Gyal Patra
I’m involved then absolved, I am Godfather, hush

Thug besloot via zijn Instagram story uit te halen naar Pusha T om de hele situatie en maakte duidelijk dat hij niet in de beef betrokken wil worden, omdat hij natuurlijk een band heeft met de Canadese aartsrivaal van Push heeft. “I don’t respect the pusha t verse on the song with me and gunna cause I don’t have nun to do with y’all beef nor does Gunna, and if I knew that was about him I would’ve made changes on our behalf,” zegt Thugga over de track.

Pusha T heeft de opmerkingen van Thugger gezien en reageert furieus op zijn eigen Instagram. Hij zegt dat niemand wist over wie de track ging en dat Young Thug de laatste was die aan het nummer toegevoegd is. Ook laat hij weten dat hij geen respect hoeft te krijgen van Young Thug en eist hij dat hij van de deluxe versie van het album gehaald wordt, om te voorkomen dat er teveel aandacht naar hem toe gaat.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
đŸ”„Download de Puna.nl app voor iPhone.

7 July

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X