Young Thug leert in interview hoe je ‘suck my d*ck’ in het Frans zegt

Young Thug was tijdens zijn Europese tour onder andere te gast bij Tim Westwood en kwam halverwege de tour ook langs bij Clique voor een interview. Zo leerde Mouloud Young Thug onder andere hoe je suck my d*ck in het Frans moet vertalen.

Ook vroeg Mouloud Achour van Clique aan Young Thug: “Wat is volgens jou nou een ‘Thug’?” Waarop Young Thug antwoorde: Een kille klootzak als het op mensen aankomt. Ik geeft niets om ze. Ik hou van mijn familie oftewel ik hou van de mensen waarvan ik ook echt zou moeten houden.

Young Thug liet in het interview weer eens echt van zich horen en legde onder andere uit waarom hij naast de goede kritieken ook zoveel haters heeft. Bekijk het interview van Clique met Young Thug hierboven.

18 September