Young Thug vertelt hoe Lil Wayne hem negeerde tijdens de eerste ontmoeting

De uit Atlanta afkomstige rapper, Young Thug, was onlangs te gast bij de “Million Dollars Worth of Game” podcast dat gehost wordt door Gillie Da Kid en Wallo 267. We kennen Young thug in principe alleen van zijn muziek en uitgebrachte videoclips, maar ook beelden uit het verleden die hem viraal lieten gaan.

Tegenwoordig durft Young Thug steeds meer uit zijn schulp te kruipen, de rapper deed in het verleden namelijk weinig interviews, maar de rapper laat zich de afgelopen tijd steeds meer zien aan zijn fans. In de podcast wordt de rapper aan de tand gevoeld. Zo werd hem gevraagd naar zijn band met de iconische rapper Lil Wayne. Thugger maakt er geen geheim van en geeft aan dat Weezy een groot voorbeeld voor hem is geweest, ondanks hun turbulente verleden.

Het contact met Lil Wayne verliep in het begin van zijn carriere moeizaam. Zo geeft hij in het onderstaande filmpje onder meer aan compleet genegeerd te zijn geweest door Weezy bij de eerste ontmoeting. “The first day that nigga didn’t goddamn dap me up,”That nigga tried my pimping. … Left me hanging.” Check de beelden hieronder.

More Stories
Lil Kleine dropt 3 nieuwe tracks