Young Thug zou maar liefst 10 projecten hebben klaarliggen

young-thug (1)

Een paar weken geleden bevestigde Young Thug dat er projecten van hem zouden uitkomen met o.a Post Malone, Fetty Wap en Migos. 3 dagen geleden kwam de track Crime Stoppers uit samen met Migos en de 25e komt hun Migo Thuggin mixtape uit.

Volgens Thuggers goede vriend en producer Be EL Be heeft hij in totaal tien projecten klaar liggen. Volgens hem komt er in ieder geval nog een Rich Gang album, Slime Season 3, HiTunes en 2 MetroThuggin tapes. Verder komen er dus naast de samenwerkingen met Fetty Wap, Migos en Post Malone nog 2 gezamenlijke projecten uit met artiesten die nog niet bekend gemaakt kunnen worden. Ook vertelde hij dat als Gucci Mane vrij komt in maart er een samenwerking tussen hen gaat komen.

Het lang verwachtte album Hy!£UN35 heeft nog steeds geen exacte datum gekregen, maar zal naar verwachting in de eerste helft van 2016 verschijnen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

22 December

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Young Thug zou maar liefst 10 projecten hebben klaarliggen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
lil lily
Gast
lil lily

wedde meer als de helft van deze shit gaat never uitkomen

Hammetje
Gast
Hammetje

Je weet niks thugger dropt de ene na de andere mixtape

lil lily
Gast
lil lily

hou je kkr bek ik volg deze man op de voet. je wilt niet weten hoe veel mixtapes thug al heeft aangekondigd die niet gedropt zijn.

Hammetje
Gast
Hammetje

Maar alsnognkomen er genoeg uit

Glanuitje
Gast
Glanuitje

En al deze 10 projecten klinken als een druipende gonorroe loeloe. Wanneer beukt iemand deze gast is in zn muil voor het maken van deze beyond wackness..? Mss dat je dan zon reversed effect krijgt dat ie ineens normaal gaat rappen ipv dees kattegejank.

hairysupersaiyan
Gast
hairysupersaiyan

he niet zo stoer he je verstaat hem mss niet maar het klinkt gewoon kk hard. en in het echt durf je hem niet aan te kijken kutventje

Glanuitje
Gast
Glanuitje

Kerellll, als je deze guy in zijn ogen kijkt breekt hij al in 1000 stukken. Net zo fragiel als die gare poepstem vannem.

Heb je die freestyle van hem gezien bij die franse radioshow? Haha gaa nou met je klinkt kk hard!

wpDiscuz