Yvonne Coldeweijer deelt gesprek met Jaimie Vaes waarin wordt bevestigd dat Lil’ Kleine haar hoofd tussen de deur klemde

Het is een bewogen dag voor Jaimie Vaes en Lil Kleine. Eerder vandaag werd al bekend dat Vaes zelf de beelden van de mishandeling door Lil Kleine aan Yvonne Coldeweijer heeft gegeven om te publiceren. Daarnaast is de aanklacht tegen de rapper verlaagd van zware mishandeling naar mishandeling, omdat uit haar verklaring ook naar voren is gekomen dat niet haar hoofd, maar haar been tussen de deur zat. Jaimie Vaes suggereerde in een reactie dat zij nooit gezegd heeft dat haar hoofd tussen de deur zat, maar dat de media dit er zelf van gemaakt heeft.

In het kader van transparantie en om te laten zien dat ze niks verzonnen heeft, heeft Yvonne het gesprek dat zij voerde met Jaimie Vaes openbaar gemaakt. In het gesprek wordt Vaes bijgestaan door haar vriend Willem Glas. Hij was degene die zei dar het hoofd van Vaes tussen de deur zat. Vaes zelf sprak dit niet tegen, waardoor Yvonne er vanuit ging dat dit de waarheid was.

In het gesprek vraagt Jaimie aan Yvonne om de beelden te delen: “Ik heb de man zoveel kansen gegeven maar hij wil het maar niet leren. Ik heb gezegd: nog één keer aanraken en dan is het klaar. Hij kan overal mee wegkomen, maar het is gewoon klaar.” Yvonne laat duidelijk weten dat er geen weg meer terug is en of ze het wel zeker weet. “Als ik dit nu niet doe, dan kom ik er echt nooit vanaf. Het ergste is nog: het wordt alleen maar erger,” is de reactie van Vaes.

Na het incident, bijna een jaar geleden, werd Lil Kleine gearresteerd en raakte hij verschillende deals kwijt, waaronder zijn nieuwe mega contract bij Sony. Terwijl de zaak nog onderzocht wordt, stonden de twee al meerdere keren tegenover elkaar in de rechtbank over de verdeling van kostbare spullen en een omgangsregeling voor de rapper met zijn zoon.