Zal Kanye West volgende week een geheim project uitbrengen?

kanye-west-on-stage-600x398

Het lijkt erop dat Kanye West in het geheim bezig is met een nieuw project. Dat nieuws is af te leiden van de mysterieuze website www.772233688.com waarop een video staat met als ondertitel NASA, KANYE WEST, PROJECT 10 en MARCH 20.

MTV meldde deze week bekend dat ze op het kantoor in New York een mysterieus pakketje hadden ontvangen met daarin een VHS tape met daarop de naam ‘E PLURIBUS UNUM’ en een wit kaartje met daarop dezelfde tekst als op de mysterieuze website.

Tussen de website en de ondertitel NASA wordt een link gelegd door middel van de nummers van de website. Wanneer je de cijfers namelijk in een oude telefoon intoetst, krijg je als uitkomst Spaced Out. Ook kan er een link worden gelegd met Project 10, want als je Watch The Throne en Cruel Summer meetelt zou Kanye met een nieuw project alweer bij zijn tiende album zijn aangekomen.

kanye-west-nasa-project-10-1

Vooralsnog, ontkennen de mensen van platenlabel Def Jam nog dat dit project eraan komt. Of er dus daadwerkelijk een nieuw project aankomt of dat dit een haox is, zullen we 20 maart achter komen.

Bekijk de video en de foto van het aangeleverde pakket hieronder.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

16 March

X