šŸ”„ DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL šŸ”„

Sluiten

Zijn deze rappers te ver gegaan met hun tattoos?

Tegenwoordig is een tattoo niets bijzonders meer, ze zijn zelfs niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Dat is voor sommige mensen genoeg reden om een stapje verder te gaan. Deze rappers bijvoorbeeld:

Kempi besloot om bij Moose langs te gaan en een Bijbeltekst in z’n gezicht te laten tatoeĆ«ren.

kempifacetattoo kempitattooface

Kleine Viezerik heeft wel meer in zijn gezicht laten tatoeĆ«ren. Zo heeft hij het logo van Rolls Royce op z’n gezicht en het woord ‘money’ boven zijn mond, maar de meest opvallende is de zwarte roos op zijn linkerwang.

kleine-viezerik

Een ander voorbeeld is Berry. Hij is al een tijdje bezig zijn lichaam vol te laten tatoeƫren, maar besloot een tijdje geleden dat het ook tijd is geworden voor de eerste tattoo in zijn gezicht.

berryoostfacetattoo

Een opvallende tattoo hoeft niet per se in het gezicht te zijn. Kijk maar naar Hef die het woord ‘Kutleven’ over zijn buik heeft laten tatoeĆ«ren.

Hef op zolder bij ma thuis

Niet alleen in Nederland gebeurt dit natuurlijk. 1 van de bekendste voorbeelden is Lil’ Wayne. Deze man is al jaren bezig om zich helemaal vol te inken. Ook zijn gezicht begon hij vrij vroeg mee. Zo heeft hij al heel de woorden ‘fear’ en ‘God’ op zijn oogleden staan. Inmiddels heeft hij het woor ‘baked’ op zijn voorhoofd, sterren op zijn slaap, het ‘power’ logo naast z’n oor en voegde hij daar laatst een oog op zijn kin aan toe.

lilwayne tattoo

Ook Rick Ross kan er wat van. Hij vond het een goed idee om het logo van de Miami Heat en van Meek Mill’s Dreamchasers in z’n gezicht te laten zetten.

rickrosstattoo

De meest belachelijke gezichtstattoo zou zomaar die van Gucci Mane kunnen zijn. Hij liet een ijsje op zijn gezicht tatoeƫren.

gucciManeTattoo

Birdman wist van gekkigheid ook niet meer wat hij wilde en zette een ja-knikker op zijn kale hoofd. Daarna bedacht hij dat het toffer was om 5 grote sterren op z’n hoofd te laten vereeuwigen.

birdman-head

Dat rappers ook weleens spijt hebben van hun tatts, bewijst The Game. Hij liet een vlinder op z’n jukbeen zetten en na veel commentaar besloot hij er toch maar een LA logo overheen te laten zetten. Om een of andere reden volgde later nog een ster daar weer overheen.

thegamedrieetatoosgoedeversie

Ook Nas heeft spijt gehad van een tattoo. Hij zette zijn (toenmalige) vrouw Kelis op zijn arm en na de scheiding liet hij het coveren, maar of het er daadwerkelijk beter op geworden is…

nas-kelis-tattoo

Niet alleen Nas, ook Nick Cannon bleef met een tattoo zitten na een scheiding. Hij liet de voornaam van zijn geliefde Mariah Carey op zijn rug zetten.

nick-cannon-tattoo

Jermaine Dupri hield het niet bij de naam, maar zette een portret va Janet Jackson in zijn zij. Wat er na de break up met de tattoo gebeurd is weten we niet.

jd-janet-tattoo

Het gaat ook weleens fout bij het zetten van een tattoo. Dat zien we bij Crooked I. Hij is onderdeel van de groep Slaughterhouse, maar hij of de tatoeĆ«erder was even vergeten de ‘H’ erin te zetten.

crooked-islaugterhousetattoo

Wat er door Gunplay z’n hoofd ging toen hij een hakenkruis liet tatoeĆ«ren blijft een raadsel.

gunplay_0

Riff Raff maakte van zichzelf een levend reclamebord door de logos van onder andere MTV, Worldstarhiphop en BET op z’n lichaam te laten zetten.

riffraff-3

T-Pain maakt zich niet druk of je hem aardig/leuk/tof vindt en dat laat hij met deze tattoo zien.

TPain-tat-920x422

Minder bekend is de rapper Stitches. Als je hem ziet weet je gelijk waar hij zijn naam vandaan heeft.

stitchesfacetattoo

Er wordt gezegd van onderste twee dat ze rappers zijn, maar verder is er vrij weinig over ze bekend. Behalve dat de ene een roze eend op zijn wang heeft en de andere Free Lil Boosie op z’n voorhoofd. Lil Boosie is overigens inmiddels vrij en heet tegenwoordig Boosie Badazz.

freelilboosie Young-LA-Duck-Face-Tattoo-540x301

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
šŸ”„Download de Puna.nl app voor iPhone.

16 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X