Zoon Eazy-E denkt dat zijn vader vermoord is en dat Suge Knight erbij betrokken is

Met het succes van de film ‘Straight Outta Compton’ komen de vragen rondom de dood van Eazy-E weer naar de voorgrond. Het officiële verhaal is dat hij is gestorven aan de gevolgen van AIDS, maar niet iedereen is daarvan overtuigd.

Eerder al spraken de mannen van Bone Thugs-N-Harmony hun twijfels uit over de dood van hun voormalige mentor. Wish Bone vertelde bijvoorbeeld dat hij het vreemd vind dat niemand (zijn vrouw, moeders van zijn kinderen, minnaressen) rondom Eazy-E getroffen is door dezelfde ziekte en vertelde Krayzie Bone dat de rapper uit Compton er helemaal niet ziek uit heeft gezien.

Onlangs deelde de zoon van Eazy-E zijn verhaal via Instagram. Lil Eazy bespreekt in de post zijn twijfels over de dood van zijn vader. Zo vertelt hij dat hij altijd heeft gedacht dat zijn vader vermoord was en geeft hij aan dat hij vermoedt dat Suge Knight ermee te maken heeft. Hij noemt het incident waarbij Eazy-E en Suge elkaar in de studio troffen voordat hij ziek werd en het interview van Suge bij Jimmy Kimmel, waarin hij vertelt dat mensen injecteren met AIDS het nieuwe schieten is. Check de hele post hieronder.

https://instagram.com/p/6k6FZOh4aI/

26 August

X