🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Zorg dat je altijd even scherp voor de dag komt als Diddy en Jay Z

diddy-jayz
Afgelopen tijd is het hip geweest om een zo vol mogelijke baard te laten groeien, maar is dat in 2017 nog wel verstandig? Het wordt tijd om je Gillette scheermes weer op te pakken en voor die scherpe look te gaan, want een geschoren gezicht is weer helemaal terug. Het zorgt voor een professionele en succesvolle look. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de meest succesvolle artiesten uit de HipHop van afgelopen jaar.

Diddy stond dit jaar voor de vijfde keer in zes jaar bovenaan de Cash Kings lijst en was wederom de meest succesvolle artiest in de hiphop scene. Hij staat natuurlijk veel in de schijnwerpers en zorgt er daarom voor dat zijn snor en sik altijd on point zijn. Af en toe pakt zijn vriendin Cassie waarschijnlijk ook een mesje om haar coupe te fixen.

diddy-cassie

Behalve dat Jay Z al jaren één van de meest succesvolle rappers en businessmannen is, heeft hij ook één van de mooiste vrouwen aan zijn zijde. Heb je hem ooit met een baard gezien? Hij zorgt dat hij altijd fresh is en zorgt ervoor dat Beyoncé altijd zo naar hem blijft kijken:

jayz-beyonce-shave

Derde op de HipHop Cash Kings lijst vinden we Dr. Dre en als er één persoon altijd scherp voor de dag komt is het Dre wel. Zo kan hij in de straten van Compton terecht waar hij zijn beats maakte, maar ook een presentatie geven op het kantoor van Apple, aan wie hij zijn Beats verkocht.

drdre

Wiz Khalifa werd met zijn smoothe single See You Again één van de best verdienende artiesten van het afgelopen jaar. Net zo smooth als zijn single houdt de artiest uit LA zijn gezicht, zodat je ook goed zicht hebt op zijn tattoos. Het enige dat hij scherp houdt zijn de subtiele snor en sik, die hij altijd goed bijhoudt.

wizkhalifa-shave

Pharrell Williams is inmiddels alweer 43 jaar, maar niemand die dat op basis van zijn uiterlijk zou zeggen. De hitproducer komt altijd scherp voor de dag, van zijn haarlijn tot zijn kaaklijn. Met zijn gladde looks levert hij smoothe tracks en kleding en werd daarmee één van HipHop Cash Kings.

pharrell-shave
Deze advertorial is in samenwerking met Gillette gemaakt.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

1 May

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X