Zorg dat je altijd even scherp voor de dag komt als Diddy en Jay Z

diddy-jayz
Afgelopen tijd is het hip geweest om een zo vol mogelijke baard te laten groeien, maar is dat in 2017 nog wel verstandig? Het wordt tijd om je Gillette scheermes weer op te pakken en voor die scherpe look te gaan, want een geschoren gezicht is weer helemaal terug. Het zorgt voor een professionele en succesvolle look. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de meest succesvolle artiesten uit de HipHop van afgelopen jaar.

Diddy stond dit jaar voor de vijfde keer in zes jaar bovenaan de Cash Kings lijst en was wederom de meest succesvolle artiest in de hiphop scene. Hij staat natuurlijk veel in de schijnwerpers en zorgt er daarom voor dat zijn snor en sik altijd on point zijn. Af en toe pakt zijn vriendin Cassie waarschijnlijk ook een mesje om haar coupe te fixen.

diddy-cassie

Behalve dat Jay Z al jaren één van de meest succesvolle rappers en businessmannen is, heeft hij ook één van de mooiste vrouwen aan zijn zijde. Heb je hem ooit met een baard gezien? Hij zorgt dat hij altijd fresh is en zorgt ervoor dat Beyoncé altijd zo naar hem blijft kijken:

jayz-beyonce-shave

Derde op de HipHop Cash Kings lijst vinden we Dr. Dre en als er één persoon altijd scherp voor de dag komt is het Dre wel. Zo kan hij in de straten van Compton terecht waar hij zijn beats maakte, maar ook een presentatie geven op het kantoor van Apple, aan wie hij zijn Beats verkocht.

drdre

Wiz Khalifa werd met zijn smoothe single See You Again één van de best verdienende artiesten van het afgelopen jaar. Net zo smooth als zijn single houdt de artiest uit LA zijn gezicht, zodat je ook goed zicht hebt op zijn tattoos. Het enige dat hij scherp houdt zijn de subtiele snor en sik, die hij altijd goed bijhoudt.

wizkhalifa-shave

Pharrell Williams is inmiddels alweer 43 jaar, maar niemand die dat op basis van zijn uiterlijk zou zeggen. De hitproducer komt altijd scherp voor de dag, van zijn haarlijn tot zijn kaaklijn. Met zijn gladde looks levert hij smoothe tracks en kleding en werd daarmee één van HipHop Cash Kings.

pharrell-shave
Deze advertorial is in samenwerking met Gillette gemaakt.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

1 May

9 comments

9 responses to “Jay Z en A$AP Rocky leven al groen, 6 manieren hoe jij dat ook kan doen.”

 1. asd says:

  welke telecom bedrijf bij punt 4?

 2. Enjeka says:

  Gesponserd door kpn

 3. Moeders says:

  wat een kk domme ad is dit! Groen leven wtf is dat hahahaha!!

 4. Mini simon says:

  Wow thanksz 4 this very inspirerende artikel, het is fijn om te zien dat jullie zoveel om de aarde geven en niks om ad money!

 5. Vlierbespap says:

  Wie van jullie zou die chick op het plaatje hierboven doen? Eerlijk zeggen

 6. Afghaanse strijder says:

  Nee man die chikie lijkt mij echt een borderline keg die om de uur andere persoonlijkheid heb fok dat.. net zo als deze chingboys van puna zehma hiphop zuig mijn eikelrand ouwe.. kpn en die banken opnoemen get outta here kleine wanna be joden

 7. 030kid says:

  Uuuh sorry maar ING is een bank die investeert in wapens en pijpleidingen die slecht zijn voor het milieu.

 8. Kotter says:

  Groen als in blowen toch? Check.

Leave a Reply

Your email address will not be published.