Video: Zwarte Lijst – Kom Maar Op

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”46200″]

De Rotterdam/Tilburgse formatie Zwarte Lijst kwam afgelopen maand met hun eerste clip ‘Als Je Ons Gelooft’, afkomstig van hun debuut EP. De ‘Zwarte Lijst EP’ moet dit jaar nog uit komen, maar voor die tijd brengen ze je alvast de tweede videoclip ter promotie hiervan: ‘Kom Maar Op’. Dit keer stapten Definitief en female mc DQ achter de mic op een beat van de rapper/producer Yazzer G die een aantal producties gaat leveren voor de Zwarte Lijst EP.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

9 August

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.