101Barz: Studiosessie Aiky

EY….! De eennalaatste studiosessie van de ZwareJongenZ week hier bij 101barz is van The Big Baws Aiky himself. Aiky komt deze keer niet alleen, hij heeft nog een special guest voor jullie meegenomen. “Liever mijn verstand, dan mijn kam kwijt”. Check deze dope studiosesessie en volg The Big Baws ook op twitter: @aikyZJ!

20 February

58 comments

Leave a Reply

58 Comments Aan "101Barz: Studiosessie Aiky"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
suwhooop
Gast

aiky deze was tof # waaauuuuuw

tdem
Gast
tdem

aiky vind ik al iets beter aan t worden om naar te luistere, simon vind ik wel leuke lijns hebben maar nijgt meer naar popmuziek, ook wel leuk maar daar ben ik zelf niet zo’n fan van. vind het niet echt passen bij zwarejongens ook 😛

kaasman
Gast
kaasman

nijgt naar pop muziek, WHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, volgens mij ken jij de orginele hiphop niet…. schaam je vriend

gerard
Gast
gerard

Volgens mij heb jij het dan over Rappers Delight van de Sugar Hill Gang.

kaasman
Gast
kaasman

volgens mij is er meer dan dat wat op de televisie is/was he, maarja dat kan je niet zo 1.2.3 googlen dus ken je niet:)

suwhooop
Gast

deze is te tof man. waaauuuw

Senc
Gast
Senc

1 van de slechste sessies -.-

Utka
Gast
Utka

Ik vind de sound en flow van aiky zelf niet lekker maar ik support em wel als het gaat om ZJ

tjeija
Gast
tjeija

swag switch..?!?!

Harikd
Gast
Harikd

haha ik vind die simon wel lekker rappen, beetje spacekees achtig maar dan beter

koch
Gast
koch

gaarste sessie ever..simon???milli vanilli onzin…beschamend

Accent
Gast
Accent

die man is te vies.
wel harde sessie

Whadup
Gast
Whadup

Aiky dope, en die gozer kan misschien wel beetje lauw rappen, maar hij is wel echt heeeeel tam. echt n mongol. En dat kammetje en denken leuk origineel rot op man, poppekast mongoltje

Nultwee
Gast
Nultwee

2 whackste rappers van ZJ, moet alleen Magere Hein er nog bij.

gozer
Gast
gozer

keihard!!

078
Gast
078

kijk die simon beven al;s een rietje op 4:19

Ltje
Gast
Ltje

kkkk gaaaaaarrr gooi je kont lomperikk hij is superslecht man kom op mann pffffffff

chapter
Gast
chapter

chikediechek……

hefffffffff
Gast
hefffffffff

whajo, boyz eff sereus, wanneer gat aiky nou is begrijpen dat hij niet kan rappen, hij is zo slecht.
simon komt wel hard eerlijk gezegt

michiel
Member

Ik zou me kapot schamen als ik uit Rotterdam kwam…

TopBaby
Gast
TopBaby

hahahhahh wtf is die simon voor johnny bravo tekenfilm figuur wahahahahahhahahah

Finch
Member

hahhahaha

All day
Gast
All day

Simon komt hard!

pietje
Gast
pietje

Zoiezo goed bezig ZJ! Keiharde sessie Simon Bravo is aan hehehe

#ZJALLDAY
Gast
#ZJALLDAY

simon schande voor de scene

Anonymous
Gast
Anonymous

hij mag misschien wel geen ritmegevoel hebbe , maar hij leeft wel wat hij praat en dat is het verschil met de meeste van de nl’se rappers , ookal vind ik hem ook niet de beste maar hijs wel een echte nigger vriend ..

chentoirakagine
Gast
chentoirakagine

Aiky je bakt er echt niks van, je bent geen nigger want je ritmegevoel is blank kerel. Ga de zaken regelen van je bos en stop zelf met rappen dude je komt zoo nep over!

jewait
Gast
jewait

hopelijk een zieke grap XD

zztop
Gast
zztop

wat was dat?
serieus, wat de F was dat?

Sweetlake
Gast
Sweetlake

vrouwen voelen me want ik zet me mond waar de poen is!

die line is kk ziek ookal ben ik geen aiky fan

Toonbeats
Member

ik snap dus echt niet hoe je naar deze man kan luisteren endan heb ik t echt niet over simon he,

TopBaby
Gast
TopBaby

haha ik vind dat aiky moet blijven in de scene hij is er altijd om te lachen hoe hij acteert in deze sessie is wel grappig toch ? bijvoorbeeld hoe hij zegt ZJ For Life! of dat hij zich een don dada in de scene voelt, of hoe hij zegt: Ben je er niet? Foakkk Joe!!! hahahah blijft grappig toch hij moet niet zo zogenaamd baas doen zoals hij zelf is is hij al baas genoeg

ooster
Gast

die simon flowt helemaal niet zo heel goed als je goed luistert

Toonbeats
Member

precies

S.A.E.V.G.A.S.
Gast
S.A.E.V.G.A.S.

ik liep op de striet met een zakje friet

D
Member

zelfs rotjoch lacht kuifje uit

michiel
Member

Damu The Fudgemunk

078
Gast
078

aiky is kk goed, ik zou ook niet stoppen als ik zoveel fans had als dondada

Vitaal
Gast
Vitaal

Vind ze allebei wack, ZJ is wel leuk iets, niet mijn ding, maar leuk initiatief, maar Aiky kan gewoon niet rappen, en die simon ook niet…

p’z
Wat een achterlijke zin over die kam trouwens? Slaat nergens op ga terug naar je korpsballen leven.?

Murrayz
Member

wel vernieuwend die Simon

sdfsdf
Gast

bhahahaa maaat

nijmegen
Gast
nijmegen

haha ga jij maar in GTST spelen jongen.

Best wel nice
Gast
Best wel nice

kijk hoe rotjoch zijn ballen likt
rotjoch laat alleen maar stumperts komen

je weet toch
Gast
je weet toch

Benieuwd naar Simon!!

Anonymous
Gast
Anonymous

Van heel die zware jongenz dingetje rapte Matarr het hardst,
…..toen hij nog met scheme015 tracks maakte

@ikzieikziewatjijnietziet
Gast
@ikzieikziewatjijnietziet

WAJO IS VANILLA ICE BACK??

$tack €uro$$$
Gast
$tack €uro$$$

Aiky goede zakenman…

$t@ck €uro$$$!!!!

252
Gast
252

slecht echt

nektas
Gast
nektas

volgens mij krijg je er geld bij als je hem gaat luisteren.

078
Gast
078

waar kan een skirre boy w.e.d gratis checken?

010
Gast
010

mediamarkt:D

Boyd
Gast
Boyd

hahahahhaha, die simon, zogenaamd zware jongen..

luka
Gast
luka

Shiit man die simon kan echt niet.. zogenaamd op de hoek haha

xzizle
Member

Alsk die Simon zou zien zou’k hem een punch op zijn face geven wtf gay-boy shit

Jay
Gast
Jay
Enige waar ik Aiky respect voor kan geven is wat hij voor PO-Battles betekend heeft. Voor de rest begrijp ik sowieso niet waarom hij nog steeds blijft rappen?! Misschien houdt ie ervan om door iedereen afgekraakt te worden, ik ken totaal niemand die hem goed vind! En dan durft ie nog te zeggen dat Perry niks extra’s aan ZJ toegevoegd heeft, GTFO! Dat je money hebt zegt niks over jou! Aiky, serieus?! Ik ben geen hater, maar jij voegt met jou raps totaal niets toe aan heel de hiphop scene! Hou je bij de zaken & organisatie van ZJ! Stop… Read more »
Jay
Gast
Jay

ps.

Respect voor Matarr & Bolle! Perry Mystic we missen je!

1 <3

ZJ
Gast
ZJ

NEEEE SIMON GETEKEND BIJ ZJ

sd
Gast
sd
Jay: Enige waar ik Aiky respect voor kan geven is wat hij voor PO-Battles betekend heeft. Voor de rest begrijp ik sowieso niet waarom hij nog steeds blijft rappen?! Misschien houdt ie ervan om door iedereen afgekraakt te worden, ik ken totaal niemand die hem goed vind! En dan durft ie nog te zeggen dat Perry niks extra’s aan ZJ toegevoegd heeft, GTFO! Dat je money hebt zegt niks over jou!Aiky, serieus?! Ik ben geen hater, maar jij voegt met jou raps totaal niets toe aan heel de hiphop scene! Hou je bij de zaken & organisatie van ZJ! Stop… Read more »
wpDiscuz