Update: Diddy slaat Drake het ziekenhuis in

drake_x_diddy
Het schijnt dat Drake gisteravond in club Liv in Miami geslagen is door Diddy. Het gerucht verspreidt zich steeds verder over het internet en steeds meer getuigen posten erover. De eerste berichten meldden dat Drake zou hebben geprobeerd om Cassie te versieren en dat Diddy daar niet van gediend was.

DJ Sam Sneaker, de officiële DJ van Rick Ross was ook binnen voor de verjaardag van DJ Khaled en claimt alles te hebben gezien. Hij meldt dat het absoluut niet om Cassie ging, maar wel dat Drake 3 klappen heeft gehad, vervolgens verdween, om uiteindelijk in het ziekenhuis te belanden. Het wachten is nu natuurlijk op beeldmateriaal.

Update:: Het is nu ook bekend waar de beef over ging. Iemand uit het kamp van de producer Boi-1da heeft bevestigd dat Puff Drizzy heeft geslagen om het gebruik van de ‘0 to 100′ beat. De producer heeft de beat gemaakt toen Diddy hem uitgenodigd had voor een studiosessie. Diddy zou toen de beat naar Drake gestuurd hebben zodat hij een verse erop kon opnemen en vervolgens bracht Drake ‘0-100/The Catch Up’ uit. Vorige week werd bekend dat ‘0 to 100/ The Catch Up’ genomineerd is voor een Grammy wat nog wat olie op het vuur gooide.

djsamsneaker-tweets

10 December

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Update: Diddy slaat Drake het ziekenhuis in"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Glock44
Gast
Glock44

haha het werd tijd!

percy
Gast
percy

Zo boeiend man. Pffff

nep naam nep e-mail
Gast
nep naam nep e-mail

ik ben diddy ik ben puna.nl

Dizzy Drake
Gast
Dizzy Drake

0 to a 100 he run real quick

P.Diddy
Gast
P.Diddy

Wassup fellazz why you keep posting shit about me on your website. I mean what i did with him is non of your business. Fuck Drake and fuck the sensation bruh. I now gonna have sex with Kim K.. bye

lorenzo
Gast
lorenzo

Haha deze doet alsof hij P.Diddy is

Gilleswijk Delft
Gast
Gilleswijk Delft

fake rap beef alleen voor de aandacht illu shit. fuck diddy en drake

ice cube070
Gast
ice cube070

I thought you was down withe the AK pussy ass bitch

dibbes
Gast
dibbes

diddy wil z’n imago opkrikken na zijn gedrag tegenover Shyne

Hmmmm
Gast
Hmmmm

AUB laat Puna.nl geen WSHH worden! Ik kom hier voor Nederlandse muziek en geen buitenlandse sensatie.

FukgelogenNLrap
Gast
FukgelogenNLrap

Sensatie? Het is hun genre. Waar zij miljoenen mee maken, elke artiest daar. En jij luisterd naar Nederlands muziek, die hun na probeert te doen maar daar niet de middelen voor hebben. En rappen over dingen die ze niet hebben of meemaken. Nee jij luisterd naar troep dus.

wpDiscuz