Dit is de reden dat A$AP Yams is overleden

Begin dit jaar kwam A$AP Yams te overlijden. De geruchten gingen meteen al dat hij zou zijn overleden aan een overdosis aan codeïne, maar dit werd door verschillende A$AP leden ontkent. Andere partijen zouden dit wel aandragen als reden voor zijn dood, maar tot dusver bleef het bij speculaties.

Nu lijkt de doodsoorzaak te zijn achterhaald. Een tweet van Jon Caramanica, journalist bij New York Times, maakte duidelijk dat Yams zou zijn overleden aan een acute dood door drugsvergiftiging. Benzodiazepinen en opiaten hebben ervoor gezorgd dat Yams niet meer is.

Benzodiazepinen worden veelal als medicijnen gebruikt en hebben een laag risico, maar in combinatie met opiaten wordt het gebruik dodelijk. De hoogstwaarschijnlijke reden voor het nemen van benzodiazepinen was het in stand houden van andere verslavingen. De medicatie/drugs zorgen er namelijk voor dat bijwerkingen van andere verslavingen verminderen.

20 March

1 comment

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
trackback

[…] sprak daar over het feit dat hij nog steeds herstellende is van de dood van zijn vriend A$AP Yams, maar dat het al een stuk beter met hem gaat. Ook zijn aankomende album kwam aan bod. Tot nu toe […]

wpDiscuz