Documentaire Vanaf Nu met Jiggy Djé, Akwasi & Keizer nu terug te kijken!

Voor onze eerste lange documentaire ‘Vanaf Nu’ hebben we Jiggy Djé, Akwasi en Keizer gevolgd om een beeld te krijgen van hoe het leven ze vergaat als artiest. De drie rappers stonden ten tijde van de opnames alle drie in andere fases van hun carrière. Behalve Jiggy Djé, Akwasi en Keizer komen ook anderen mensen uit de scene aan het woord zoals Adje, The Opposites, Kees de Koning, De Jeugd van Tegenwoordig en Spacekees. ‘Vanaf Nu’ werd afgelopen zondag op Xite geprimeurd en vanaf vandaag is de docu ook online te bewonderen.
Behalve de docu zelf is vandaag ook de soundtrack verschenen met nieuwe muziek van Cho, Great Minds, Diamantairs & Leeroy, Adje, Aziz, Deux Deux, Keizer & Darryl, Kraantje Pappie, Broederliefde, Kleine Viezerik, Zwart Licht en natuurlijk de posse cut ‘Hoe Het Voelt‘ van SBMG, Frenna, Bokoesam & Emms. Bekijk de hele docu hierboven en laat in de comments weten welke quote jullie bijgebleven is.
Regie: Bart van den Aardweg
Creative Producers: Michael Middelkoop & Giancarlo Sanchez
Camera: Bart van den Aardweg, Tom Bakker, Cor Booy, Maarten Kal & Nelson Hillebrand

5 December

18 comments

Leave a Reply

18 Comments Aan "Documentaire Vanaf Nu met Jiggy Djé, Akwasi & Keizer nu terug te kijken!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Real Talk
Gast

Nu bestel ik…Japans! Keizer ”zonder punchline” Nindo.

matthias schepers
Gast
matthias schepers

F*CKING GOED

berendje
Gast
berendje

Hele goede docu. Dit soort docus mogen echt vaker gemaakt worden.

RIchKidd
Gast
RIchKidd

hoe heet dat eerste lied die keizer rapt?

Belly
Gast
Belly

@RIchKidd Die track is nooit uitgebracht, maar je kan hem wel volledig horen in een oude 101 barz Studiosessie van Keizer. Keizer 101 Barz-Studiosessie 115 ; https://www.youtube.com/watch?v=GXZJI3WiBsc

RIchKidd
Gast
RIchKidd

Thanks Belly (Y)

Vanaf nu
Gast
Vanaf nu

Wat was het doel van deze docu? Het is best vermakelijk om naar te kijken hoor. Wel jammer dat het oude beelden zijn.

Fredje
Gast
Fredje

Had er wel wat meer van verwacht, jammer.

AAAstatus
Gast
AAAstatus

Heel fijn allemaal dat er een docu is, maar wat willen de makers nu laten zien? En bovendien geven ze echt een zwaar matige insight van de NLhiphop scene, hebben ze hier nu echt een paar jaar over gedaan? sorry man, maarja

streetknowledge
Gast
streetknowledge

(sinterklaas)
Jiggy, blijf alsjeblieft forever rappen want ik zal je muziek altijd forever checken.
Wat een baas vind ik hem.

_ETIENNEW
Gast
_ETIENNEW

heel tof

Sander
Gast
Sander

Mooie docu

EENTJEDENKTKEMPI
Gast
EENTJEDENKTKEMPI

Dat stukje waarin keizer zegt dat er weinig mensen zijn doet me denken aan een Rapper haha.. K E M P I

A.
Gast
A.

Kwaliteit van beeld en geluid is over het algemeen goed. Docu heeft helaas totaal geen verhaallijn, bevat beeldmateriaal van ruim 3 jaar oud en quotes van bijvoorbeeld The Opposites en Stick&Rico die wel leuk zijn maar niets toevoegen.

Kortom: Vermakelijk om te kijken, props daarvoor. Maar claimen dat dit de “Docu van het jaar” is gaat naar mijn mening echt te ver.

as
Gast
as

Ik voel jiggy wel maar hij zou nooit een profvoetballer geworden zijn… talent heb je …dat kun je niet aanleren ..zelfde geldt voor rap.. Je moet de stem hebben en aanleg om teksten te schrijven.

pietjebel
Gast
pietjebel

Hip Hop is geen rozegeur en maneschijn, maar hard werken om er van te kunnen leven. Het aantal verkochte Hip Hop platen wat Jiggy noemde, schrok ervan wat een laag aantal. Maar een klein groepje die er dus van rond kan komen.

tja..
Gast
tja..

idd leuke beelden en vermakelijk…maar totaal geen verhaallijn dat is wel jammer… like what was the point? behalve wat inside info… is altijd mooi om beelden van iemands leven te zien maar er worden niet echte nieuwe dingen aan t licht gebracht of een echte boodschap… beetje jammerr zeker geen docu van t jaar.

Gilo
Gast
Gilo

27:10 Hoe heet dit nummer van hef?

wpDiscuz