Video: Doe Maar x Top Notch bij DWDD

Eén van de grootste Nederlandse bands ooit, Doe Maar, brengt in samenwerking met hiphoplabel TopNotch een dubbel-EP uit. Daarop zeven opnieuw opgenomen Doe Maar-nummers én versies van deze nummers van bekende rappers, zoals Extince, Kempi, Gers Pardoel, Sticks, Rico, Kubus, Kraantje Pappie, Postmen en The Opposites. Matthijs van Nieuwkerk praat met Henny Vrienten en de overige leden van Doe Maar.

The Opposites spelen live hun interpretatie van ‘Belle Hélène’; Kraantje Pappie doet ‘Alles gaat voorbij’.

19 September

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Video: Doe Maar x Top Notch bij DWDD"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
keelpijn
Gast
keelpijn

ik ging kapot van het lachen toen matthijs zei kempie een hele goede zanger , meent die dat echt hey wow ..lmao

kaarieem
Gast
kaarieem
royboy1989
Gast
royboy1989

Wauwwwwwwww

Koop het album zodra ik me geld binnen heb

bron
Gast
bron

geweldige zanger kempi zegt die, haha wat ik wel weet is dat matthijs van nieuwkerk zeer gecharmeerd is van kempi mede door dat die zegt wat die vind en dat ook doet als die aan de tafel zit en niet zo stil weggekropen zit als KV

koos
Gast
koos

sick dr komt een clip van fresku- pa of is die er al?

0546
Gast
0546

TOP ALBUM!!!

BEEJ
Gast
BEEJ

Kijk, veel muziek is het betalen niet waard en verdiend soms niet eens een download maar dit.. Ik heb net de dubbel-EP gedownload en voel me fokking schuldig.. Ik heb het gevoel alsof ik iemand nog geld schuldig ben. Dat is een dubbel gevoel.. snap je? Ik heb het gevoel dat ik alsnog die EP online moet betalen om van mn schuldgevoel af te komen.. =|

Realist
Gast
Realist

Ik denk dat kempi hier niet was omdat hij is gestopt met rappen!!!

n19923
Gast
n19923

kut kraantje pappie altijd maar over kraantje pappie nooit anders

wpDiscuz