Jack London – Who I Am ft. Singa

Nino is terug, hij gaat tegenwoordig onder de naam Jack London en rapt nu in het Engels. Op zijn nieuwe single ‘Who I Am’ wordt de hook verzorgd door z’n homie Singa. Bekijk de video hierboven.

3 December

26 comments

Leave a Reply

26 Comments Aan "Jack London – Who I Am ft. Singa"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
WESS
Gast

waaaaaave after wave. waaaaave after wave. Doet me, misschien, eventueel, een heeeeeel klein beetje aan de Robin Schulz remix van Waves denken. 😉

pbna09y5
Gast

hoezo engels 🙁

JSPR
Gast
JSPR

Waves Robin Schulz Remix inderdaad haha

LORENZO
Gast
LORENZO

ik wil nino terug

nick
Gast
nick

nee man vind dit echt niks NL is beter voor hem

Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

Geen haat, maar vind dit nergens naar klinken. Ik ben fan van nino maar van dit niet. Nu Nino is gestopt met NL rappen is dit een groot gemis voor de scene. Maar Nino volg je droom doe wat jij wilt en ik hoop dat je hiermee internationaal door breekt. Love!

stage loper van actief talent!!!
Gast
stage loper van actief talent!!!

Hard

RIDER
Gast
RIDER

Nino lyricaal sterk, goeie flow, altijd inhoud. Ik moet zeggen dat dit een tegenvaller is. Los van het zware Nederlandse accent, is de melodie lijn exact het zelfde als hierboven genoemde Waves Robin Schulz Remix. Bij het begin van de track moest ik gelijk denken aan Mr.Probz.. Other then that Nino doe je ding maar werk wel aan je uitspraak.

Iwn
Gast
Iwn

altijd weer die extreem grote engelse woordenschat haha

sdfa
Gast
sdfa

Nino kwam in het nederlands altijd met harde diepe teksten, voor al in p.i.m.k. Nummers als slavernij en waarom ik geen tv kijk enz. zonde dat ie daarom met NL stopt GROOOT GEMIS!
De reden dat ze laatste mixtape niet zo’n Mega succes was heeft puur te maken met dat veel mensen deze wereld niet begrijpen. En dat nino ipv die boodschap overbrengen kiest voor het maken van goedkope ”hitjes” zoals deze vind ik echt jammer! maar doe wat je wil het is jou leven toch, maak er iets van

Melvin Namek
Gast
Melvin Namek

Even wennen maar vind het lekker klinken alleen nog beetje beter duidelijker je engels uitspreken

Mbb
Gast
Mbb

Goed dat ie terug is! Maar hoor hem liever in het nederlands
Vind hem niet op de waves remix lijken man, heerlijke andere vibe
Singa keep going!

Jimmy
Gast
Jimmy

Ik denk dat hij ook een stukje commerciëler wilt gaan. Persoonlijk vind ik het gaaf nummer! Ga zo door. Hopelijk krijg je nu ook eindelijk airplay.

Onur
Gast
Onur

Vind t echt een lekkere track, en tof om Singa weer te horen!

Stijn
Gast
Stijn

Ik gun nino alles ma ik mis hem die Nederlandse talig muziek heeft veel voor mij betekend ik gun Jack Londen un grote carriere ma ik zal nino nog erger missen en hopen dat ie zich bedenkt en terug komt om mij en andere te steunen met zijn muziek want als iets weg is weet je pas wat je mist

024
Gast
024

Ofniet, opgegroeid met nino singa lsd maar bro dit kun je niet maken; (

hans
Gast
hans

Clip is amateuristisch as fuck. Nino zijn engelse accent is kut en te geforceerd. Nee, helaas….

Jeroen
Gast
Jeroen

Dat je niet waves maar de waves remixr namaakt hahahaha wow

Tlex
Gast
Tlex

Ik vind het hard! Echte muziek!

Jeff
Gast
Jeff

Heel mooi, zowel de video als de muziek

The Art Of Rap
Gast
The Art Of Rap

Dit is het begin van jack london just watch him grow. goed voor eerste music video. #globalkings #SingaisBack!

Dre075
Gast
Dre075

Kippenvel om Singa terug te zien man big up naar die man!

Matthias
Gast
Matthias

Als je deze move maakt moet je het goed doen. Native Engels, woordenschat uitbreiden, productie van een top DJ en far more profi clip. Dit is te snel gedaan, betekent verlies van Nino fans en in het buitenland zullen ze hooguit de schouders ophalen. Jammer, slimme en getalenteerde artiest.

Nee
Gast
Nee

die beat is een mix tussen omarion – icebox en de waves remix van de boy Probz.. en ik vind dat nino inderdaad nog een paar lesjes uitspraak engels mag volgen, singa niks op te merken

Hans
Gast
Hans

Dit is niet geweldig. Maar was Nino in ‘t Nederlands ook zat. Eerst jarenlang van club naar club trekken om geld te verdienen met sletterige muziek. Dan zogenaamd het licht zien en met simpele “diepe” inkopteksten komen. Engelstalig is een skill, een kunst. Die heb je niet ineens als je je naam veranderd. Nino had een flinke tijd in z’n eigen studiotje moeten oefenen, en dan pas iets Engels op niveau uitbrengen.

hayley
Gast
hayley

Ik vind het wel een super mooi nummer! Keep going, alleen soms dat ik niet goed versta.

wpDiscuz