Jimmy Henchman aangewezen als opdrachtgever schietpartij 2pac

Op 13 september a.s. is het precies vijftien jaar geleden dat er een abrupt einde kwam aan het leven van Tupac Shakur. Vandaag, een dag vóór ‘Pac’s 40e geboortedag, is iemand naar voren getreden die zegt verantwoordelijk te zijn voor de roofoverval in 1994 waarbij hij vijf keer getroffen werd door kogels, waaronder één in z’n hoofd. Deze schutter zegt de overval in opdracht van Jimmy Henchman te hebben gedaan. Volgens velen was die schietpartij het begin van wat in de media ‘The East Coast / West Coast’ war werd genoemd.

In een exclusieve verklaring aan Allhiphop.com zegt Dexter Isaac, een man uit de New Yorkse wijk Brooklyn die momenteel een levenslange gevangenisstraf uitzit, dat hij 2pac in November 1994 heeft beroofd in de hal van Quad Studios. 2pac was onderweg naar een studiosessie voor rapper Little Shawn, waar ook The Notorious B.I.G. aanwezig was. Isaac zegt de overval in opdracht van Jimmy Henchman te hebben gepleegd voor $ 2.500,-. Daarnaast mocht hij naar eigen zeggen op één ring na, alle juwelen die hij 2pac afhandig maakte houden. Isaac zegt als bewijs nog steeds een ketting van 2pac te bezitten.

Sallient details aan deze bekentenis is dat Dexter Isaac op dit moment lijnrecht tegenover Jimmy Henchman staat. volgens Henchman is Isaac een informant van de overheid, terwijl Isaac Henchman van hetzelfde beschuldigd. Henchman, die ooit fungeerde als manager van The Game, wordt op dit moment gezocht voor meerdere beschuldigingen van grootschalige drugshandel in de VS. In 2007 beschuldigde hij Tony Yayo ervan zijn zoon te hebben mishandeld.

2pac heeft Henchman onder andere in het nummer Against All Odds (Makaveli – The Don Killuminati, The 7 Day Theory, 1996) beschuldigd van betrokkenheid bij de schietpartij in de Quad Studio. Zijn vriend The Notorious B.I.G. nam hij kwalijk vooraf te weten van de roof en hem niet te hebben gewaarschuwd hiervoor. Deze persoonlijke vete werd breed uitgemeten in de media als de East Coast / West Coast War. In 1996 kwam er op geweldadige wijze een einde aan het leven van 2pac en zes maanden later wachtte Biggie hetzelfde lot. Dexter Isaac zegt binnenkort met nieuws te komen over beide schietpartijen, zodat de moeders van beide rappers dit hoofdstuk kunnen afsluiten.

Bron: Allhiphop.com

15 June

29 comments

Leave a Reply

29 Comments Aan "Jimmy Henchman aangewezen als opdrachtgever schietpartij 2pac"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
SweetlakeCity
Gast
SweetlakeCity

damnn… geen woorden voor….

larsoss
Gast
larsoss

OPROEP: maak op twitter morgen een tt van #happybirthdaytupac!
en follow L4RSS gheh

stefan
Gast
stefan

het is inderdaad te hopen dat dit hoofdstuk binnenkort af kan worden gesloten

Lastig
Gast
Lastig

ja en dan brengt hij een boek uit die je moet kopen zeker met alle infomartie erin nou daggg het nieee aayyyyy!!!!!!!!!!

ruttiej
Gast
ruttiej

goed nieuws man goed nieuws, hoeven we al die zinloze conspiracy theories ook niet meer aan te horen.
Neem de waarheid zoals die is!

ruttiej
Gast
ruttiej

Lastig: ja en dan brengt hij een boek uit die je moet kopen zeker met alle infomartie erin nou daggg het nieee aayyyyy!!!!!!!!!!

zit wat in…

Ws a bradda
Gast
Ws a bradda

RIP pac, only god can judge his killer(s).

Timmerman
Gast
Timmerman

Even voor de duidelijkheid, dit gaat niet over de schietpartij waar pac bij omgekomen is.

jaap
Gast
jaap

Iemand die levenslang vast zit, vertrouw ik niet op z’n woord…en een ketting van Pac die hij toevallig in z’n bezit heeft zegt mij ook niets.
#nietszeggendbericht

Oizo
Gast
Oizo

Dit..

Timmerman: Even voor de duidelijkheid, dit gaat niet over de schietpartij waar pac bij omgekomen is.

henchman
Gast
henchman

dat dus

Oizo: Dit..

jezus
Gast
jezus

henchman: dat dus

ik zat er ook op te wachten…

Nur
Gast
Nur

Again. Teleurstellend Marcel w. Waarom doe je niet zoals Paul? Gewoon oirndair schelden. Doe nu niet alsof je inhoudelijk wilt discussieren. Please. Een kind kan het sommetje maken.

foshizzle
Member

wat een misleidende titel..

Gaat je nix aan
Gast

WHY 2PAC KING OF RAPP

DONT BLESS HIS KILLERS!!

2PAC I BLESS YA ONE(L)

Burcu
Gast
Burcu

er zijn idmdinels ik weet hoeveel meisjes ingeent tegen hpv in nederlandvreemd dat je nergens hoort over bloed dat gaat klonteren of dat ze verlamd zijn geraakt

james
Gast
james

lees is goed over beide schietpartijen dus ook die killing shit

spicy
Gast
spicy

ruttiej: goed nieuws man goed nieuws, hoeven we al die zinloze conspiracy theories ook niet meer aan te horen.Neem de waarheid zoals die is!

jij begrijpt alles!!!

jigga
Gast
jigga

echt ik hoop dst de waarheid een keer boven tafel komt maar denk niet dat het ooit zal gebeuren

vraagteken
Gast
vraagteken

wat en toeval zeg

ruttiej
Gast
ruttiej

spicy: jij begrijpt alles!!!

oke man flexi om te horen, misschien was ik iets te enthousiast toen ik dit las.
Dit was dus niet die fatale drive-by maar die overval, kan gebeuren toch?
Elke pac fan hoopt de waarheid een keer te weten te komen, alhoewel iedereen wel ze eigen idee erover heeft.

injeface
Gast
injeface

ruttiej:
oke man flexi om te horen, misschien was ik iets te enthousiast toen ik dit las.
Dit was dus niet die fatale drive-by maar die overval, kan gebeuren toch?
Elke pac fan hoopt de waarheid een keer te weten te komen, alhoewel iedereen wel ze eigen idee erover heeft.

it’s time to have a nice cup of STFU!

Ruttiej
Gast
Ruttiej

injeface:
it’s time to have a nice cup of STFU!

Ook al zo’n Flexi boy, gek hoor

Akemi
Gast
Akemi

Juist Ellen: Dwaze wacenstheppers, hun hart vergeten, hun verstand viert hoogtij. kijk mij eens, wetenschap bedrijven ..! De versprekingen spreken boekdelen..Loesje

Kennedy aktan
Gast
Kennedy aktan

Tja dom gelopen voor 2pac. Denk na…!!! Hij slaat Orlando Anderson…..!!! Die bij die bende van de cribs of de bloods zit. Tja…en toen ging het behoorlijk snel…!!! Maar je weet toch hoe het heet…..what happens in Vegas…!! Stays in Vegas…!!!

Jeff Verbaarschot
Gast
Jeff Verbaarschot

Ben benieuwd…

Martin
Gast
Martin

Ben ik nou gek aan het weordn of stond er 5 minuten lang een artikel over de NWO met een video die er niet was ? scratch scratch !!

brian053
Gast
brian053

Zijn jullie nou dom of wat? als je goed naar de tracks luisterd hoor je wat er gebeurt is en wie het zou kunnen hebben gedaan, al die theorieen over wie en wat is zinloos, de autopsie fotos zijn nep, en ga maar door de velgen van de bmw zijn verschillend op beide fotos, als je goed naar zn tekst luisterd begrijp je wie het gedaan heeft. end convo, Killuminati

gucci outlet store
Gast

Those afraid that spilling a drink on themselves may make them appear too klutz like can opt to act as if a passing guest or waiter has caused the situation instead
gucci outlet store
[url=http://themmamovement.com/]gucci outlet store[/url]

wpDiscuz