Kempi – John Gotti (rmx) ft V.A.

Samen met collega rappers Rasskulz, CrazyShe, Lens en CocoRas is Kempi de studio ingedoken voor de remix van het nummer ‘John Gotti’. Het resultaat is een vijf minuten langdurend nummer waarin de overleden maffia baas de hemel in wordt geprezen.

John Gotti, die in 2002 overleed aan keelkanker, kreeg in de jaren ’80 de bijnaam ‘The Teflon Don’ omdat hij al meerdere keren was vrijgesproken. John Gotti heeft zich altijd gedistantieerd van referenties in rap muziek en kwam later zelfs in het nieuws met de racistische uitspraak: “Being a n***** is an embarrassment, being John Gotti’s grandson is an honor.” De track is op de vervolgpagina te downloaden…

DOWNLOAD: Kempi – John Gotti (rmx)

2 October

23 comments

Leave a Reply

23 Comments Aan "Kempi – John Gotti (rmx) ft V.A."

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
@CNOW040
Gast

GOTTIGANGMUSIC!

asdd
Gast
asdd

Ik weiger 30 seconden te wachten voordat ik de track kan beluisteren..en ik ga ook niet sharen..rot op met die bullsh#it..als ze willen dat ik ga luisteren uploaden ze hem maar netjes zonder al die poespas. Het moet niet veel gekker worden zeg!

Willem
Gast
Willem

Ik geef je helemaal gelijk man, punt is alleen wel dat ik dit nummer graag wou horen en hem ook beluisterd heb. Vond hem maar matig. Dus nu heb ik die track beluisterd + die 30 seconden moeten wachten. Tijd die ik nooit meer terugkrijg.

Robbin
Member

Ik geef je ook groot gelijk. Wil Puna best liken, maar niet op deze manier. Echt irritant!

Stalwin-G
Gast
Stalwin-G

Ja godverdomme, ik like ze al op zowel facebook en twitter en nog mag ik wachten. bullshit puna.

...
Gast
...

Asdd +1 Idd facking irritant deze manier van promoten. Gewoon online Jehova stijl!

Zekki
Gast
Zekki

+2

whack
Gast
whack

+4

Illimunatie
Gast
Illimunatie

+wat??
Wat is er dan met de ‘promotie’ en dat asd+1 ofzo
Ik zie het niet haha help me

meneer s
Gast
meneer s

“Samen met collega rappers Rasskulz, CrazyShe, Lens en CocoRas is Kempi de studio ingedoken voor de remix van het nummer ‘John Gotti’. Het resultaat is een vijf minuten langdurend nummer waarin de overleden maffia baas de hemel in wordt geprezen.”
de hemel in te prijzen dat doen ze alleen over zichzelf door met het te asocieren
nee dus dat
echt een slechte track op elk vlak scoort veel punten voor SLECHTE track
-___-“

Sterrenlaaaaan
Gast
Sterrenlaaaaan

Kempi is in mijn ogen goed goed bezig weer een beetje die echte straat rap, maar persoonlijk vind ik de track te veel gemixt je verstaat er amper wat van en het orgineel van Kemp komt toch harder.
Buiten dat vind ik de GottiGang movement wel een harde samenwerking.. alleen de track komt gewoon niet goed uit de verf jammer

woble
Gast

i am a boss ,, rick ross niet en kempi niet,

ikkeben
Gast
ikkeben

alleen dit soort achterlijke rappers prijzen iemand de hemel in die bekend stond om zijn racistische uitspraken… # know your history

don
Gast
don

idd vreemd kempi get yourself together man

Spaaf
Gast
Spaaf

Dus dat. Was al aan t zoeken naar een comment met brains.

Lex
Gast
Lex

Hoe bedoel je produced bij Michel Adamus? Dit is zeker geen productie van hem !

Rozay
Gast
Rozay

teveel gemixt versta er nikssssssssss van

timocchok
Gast
timocchok

wat een kutrack, irritante drop outs, onverstaanbaar, gewoon wat gschreeuw dit, kempi what are ya doin pfft

ranujaglalla
Gast
ranujaglalla

jahoor die schele aap die thuis hoort in een reservaat heeft weer van een maffiabaas gehoord en moet gelijk interessant doen. rot op mang

wes
Gast
wes

ik heb een hekel aan racisme.
maar wat lekker dat kempi, die zelf altijd huilt over racisme en vaak puur discrimineert tegen blanken, 2 tracks maakt over iemand die zelf racistisch is.
terwijl de kemperveen jerrel lloyd eindje grrrrrr #tk (ofzoiets) dit waarschijnlijk niet eens weet omdat hij zich er toch niet in verdiept. hahahahah

olll
Gast
olll

sorry man ! die boys dachten zeker in de studio AAI BOYYY ! we hebben een harde track gedrop maar nouuu neee . teveeel gemixx en geschreeuw domme teksten die nergens over gaan kom op mann ! die van kempi en lenss was wel hard maar deze is rotzooi. en sommige boys springen nog in die track zonder te weten wie john gotti was en weten niet eens van zijn racistische uitspraken pffff.

Faya.t
Gast

Fuck haters bitch we gaan george bush on ‘m !

Jonge
Gast

Dope track gewoon, Klaar niet zeuren mensen.. over wat beter kan… let op me woorden hun gaan hard komen dit is nog t begin!!

wpDiscuz