Kempi – Peter Pan Boy 2 (Cover & Tracklist) + interview

Kempi staat aan de vooravond van zijn eerste release sinds bekend werd dat hij zijn contract met Top Notch niet heeft verlengd. Peter Pan Boy 2 verschijnt op 18 juni, de verjaardag van de Eindhovenaar. Het wordt de opvolger van zijn Peter Pan Boy EP, die op 11 mei jl. online verscheen.

Vorige week maakten wij bekend dat Kempi op 23 juni a.s. optreedt tijdens de eerste #86Ambushtour. De show is alleen toegankelijk voor genodigden en jij kan erbij zijn! Hoe? Ga nu naar Facebook, ‘like’ de Ambushtour pagina en je krijgt binnenkort meer informatie hierover in je timeline!

Peter Pan Boy 2 wordt een 16-tracks tellende EP met wat Kempi omschrijft als zijn hardere tracks. Gisteren was hij in de uitzending van Juize om meer te vertellen over dit nieuwe project. Hij ging verder ook in op zijn vertrek bij Top Notch, de status van zijn Sterrenlaan label en legt uit wat zijn Freebirds movement inhoudt. Beluister het interview hieronder:

Tracklist Peter Pan Boy 2

11 June

20 comments

Leave a Reply

20 Comments Aan "Kempi – Peter Pan Boy 2 (Cover & Tracklist) + interview"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ron D Emcee
Gast
Ron D Emcee

Benieuwd! Kempi altijd dope! ..Je kan aan de kwaliteit vd artwork wel duidelijk zien dat ie weg is bij Topnotch trwns hahahahaha! zou die ‘m zelf gemaakt hebben>?? 😛

B.O.B.
Gast
B.O.B.

Haha inderdaad, wat een troep.

wilders
Gast
wilders

los van dat ik hem goed of slecht vind waarom krijgt hij van jullie zoveel aandacht of reclame.???

jeetje
Gast
jeetje

je kan toch duidelijk zien dat dit een fan-art-work is. Kemp geeft gewoon een fan de gelegenheid om ff een covertje te fixen. Hey, u can’t blame him! Gratis dienstje en geen gezeik van je label dat het niet geschikt is… can’t wait for the ep!

casd
Gast
casd

artwork is gewoon dope hoor! ppb2 worden alleen maar bangerz zo te zien..

Ellard
Gast
Ellard

Ben Taylor: een restaurant kan maar drie sterren hebben, je dient je bronnen te checken jongen

uhuh
Gast
uhuh

heel duidelijk de #1 van NL

Ro-Lo
Gast
Ro-Lo

Ja hoor daar is ie…de track KEESIE

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

deze man probeert met fresku te concureren. op dezelfde dag als maskerade komt hij met de 1e peter pan cd. fresku faked die beef met kees, kempi gaat gewoon weg bij topnotch. de man komt zowiezo weer terug bij topnotch hij kan niet zonder die man. en het artwork failed fucking hard

Blackarat getting cheese!!
Gast
Blackarat getting cheese!!

Peterpanboy. Tering man over een lelijke titel gesproken. Peterpanboy. Rap N Borie naar Peterpanboy!! diversity Fail gewoon!!!

Roemer
Gast
Roemer

>Blackarat getting cheese!!

Wat ga je haten op de titel van dat album??
bijna iedere rapper in amerika heeft iets met disney dat wil kempi gewoon ook latenzien ….
Ga eerst denken voordat je wat post..
FrEEbiRd$!!

Blackarat getting cheese!!
Gast
Blackarat getting cheese!!

Moet ie amerika weer nadoen Roemer. EIgen ideen geen namonkey shit

vwrr
Gast
vwrr
ik ga dit niet eens downloaden. veelste bagger. vel tracks zijn op instrumentals dat zie ik aan de productie namen. Zeker weer beats van Meek Mill zijn Dreamchasers 2 mixtape. Vind Kempi gewoon zielig op dit moment, je wilt je 3e album uit brengen zonder Topnotch denk je dat het dan wel gaat verkopen en hoe wil je die beats betalen (gaat soundg8 je gunnen na 2 tapes). een EP kan geen instrumentals bevatten KEMPI, noem het dan maar een mixtape. heledag zelfde teksten. Hij ziet Adje doet het goed met zijn Sloddervosgang dus wil Kempi Free Birds. Sorry hoor… Read more »
hahah
Gast
hahah

> uhmm neee!!!!!

deloures
Gast
deloures

Jezus kempi leidt aan het mac miller syndroom.

Als je teveel sropt dan luisteren mensen je shit gewoon niet meer. Dus maak een goed album en stop met deze tapes. Of geef het op zn minst een fatsoenlijke naam

DAMNSONN!
Gast
DAMNSONN!

>

Zo true, hierdoor ben ik gestopt met kempi luisteren. Je werd er gewoon moe van, elke week een track, of dan weer een mixtape met een of andere wannabe flinke naam. WACK

Jeremia
Gast
Jeremia

Waar the fuck is de download button dan?

ChunkyMonkey
Gast
ChunkyMonkey

Veel haters hier zie ik wel 😛
als je kemp niet dope vind dan luister je hem toch gewoon niet 😛
Ik ben iig wel blij met deze PPB2 😀 kan niet wachten tot ie gedropt word

boss
Gast
boss

waar kan ik download vinden ?

Henriko
Gast
Henriko

WPML installeren is goed te doen, het is een stuk gkkmaeelijker dan ZELF een meertalige site opbouwen.Bij vertalingen door Icanlocalize ga je zelf in onderhandeling met de vertaler, dus daar kan elke prijs uit komen die je samen afspreekt. Je kunt je vertaalwerk aanbieden en dan krijg je reacties van vertalers, met prijsopgave. Dat is allemaal ingebouwd in het systeem.

wpDiscuz