Kraantje Pappie – Wat Nou Als Het Lukt?! (radiorip)

Gisteravond ging bij 3voor12 Radio Kraantje Pappie’s nieuwste single ‘Wat Nou Als Het Lukt?!’ in premiere. Het nummer is net als ‘Hoop Nu‘ en ‘Where is the Crane‘ afkomstig van zijn debuutalbum ‘Crane’, dat vanaf 13 januari in de bekende platenzaken zal liggen of is vanaf nu te bestellen via deze link. Het hele album is geproduceerd door de Groningse producersgroep Noisia. Beluister de radiorip hieronder, nummer begint op 0:38…

[jwplayer config=”audio” mediaid=”35288″]

14 December

40 comments

Leave a Reply

40 Comments Aan "Kraantje Pappie – Wat Nou Als Het Lukt?! (radiorip)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
snapbedoel
Gast
snapbedoel

dat puna om kwart voor 3 snachts nog een update doet haha

tracy chapman
Gast
tracy chapman

harde werkers

tracy chapman
Gast
tracy chapman

vette track trouwens, ik begin Kraantje te diggen ook nog

CJay
Gast
CJay

Dope shit, kraantje heeft echt een unieke flow.
Maar zijn er meer mensen die het album niet kunnen bestellen, omdat ze de unieke code niet hebben ontvangen?
Als ik mijn mail heb ingevuld krijg ik alleen een mailtje met “muziek komt er binnekort aan ” ofzo iets.

SSG
Gast
SSG

Komt me ongeveer bekend voor. Toen ik mijn mail invulde, kreeg ik nooit een bevestigings e-mail o.i.d.
Bij een ander e-mail adres werkte het wel gewoon..

CJay
Gast
CJay

Die bevestiging heb ik ook gekregen nu.
Maar geen code?
Hoe kan ik hem dan in godsnaam bestellen.

SSG
Gast
SSG

Zoals “De Baas” hier beneden al vermeld, gewoon even een reply sturen via de mail en erheen vragen. Moet dan wel goed komen lijkt me.

De Baas
Gast
De Baas

Ik heb het album al besteld!! 5 Jaar Noa’s Ark in de Paradiso was echt hard!

chap
Gast
chap

hey is dat geen Don Diablo!!

SB
Gast
SB

Nee, het is dennis weening

JeroenJukka
Gast
JeroenJukka

Lekker Crane! goed bezig, veel vooruitgang! keep up the good work!

fokmeister
Member

Wauw ik ben zwaar onder de indruk.
Eerst vond ik kraantje vet, nu vind ik hem geniaal.
Unieke flow en toplines, kriebels.

Zoey!
Gast
Zoey!

nooit verwacht soort van gers pardoel flop

T
Gast
T

Deze digg ik iets minder maar Crane standaard hard. Puna @ Where is the Crane haha -> Waar is Kraan

Frinas
Gast
Frinas

Hahahahahaha where is the crane

Meth
Gast
Meth

Dope track!

Waar hebben jullie die code weg?
Ik krijg alleen zon bevestiging, maar no code…

pz.

De Baas
Gast
De Baas

Dan moet je hem ff mailen: kraantjepappie@noahsark.nu

Rodrigo
Gast
Rodrigo

Johan, dat weet ik niet precies. Het kan vleschilern per gemeente. Je kunt dit het beste navragen bij je eigen sociale dienst of Werkplein.

P
Gast
P

Op deze track mis ik een scherpe ft. Ik denk dat Jiggy deze beat had geklapt,
misschien zit hij er daarom wel niet op 😉

Maar het mag ook een Fresku zijn of zelfs Gers. Dat had de track compleet gemaakt!

SSG
Gast
SSG

Kijk de uitzending van Koffietijd terug, ergens in de 40 minuten doet Crane hem live met Jiggens.

De Baas
Gast
De Baas
Joey Farts
Gast
Joey Farts

De ‘goede’ versie zal zo veel mooier zijn

Jaa
Gast
Jaa

Ik heb nog wel een code voor iemand die hem niet heeft, even reageren en dan stuur k hem wel op ofzo?

Meth
Gast
Meth

Jeej ik kan hem wel gebruiken man.

Jaa
Gast
Jaa

Als je ff je emailadres geeft zal ik die code verzenden 🙂

Meth
Gast
Meth
Jaa
Gast
Jaa

Hij is verstuurd man.

Madhu
Gast
Madhu

1 Gotye & Kimbra Somebody that I used to know2 Adele Someone Like You3 Radical Face Welcome Home4 Racoon No Mercy5 Smith & Burrows As the snowflakes fall6 Agnes Obel Just So7 Adele Hiding my heart8 Noel Gallagher’s High Flying Birds The Death of You and Me9 Edward Sharpe & The Magnetic Zeros Home10 Lana del Rey VideogamesEn dan nog heb ik niet alles gesliuterd van dit jaar. Mezelf kennende ontdek ik over 10 jaar de goeie singles van 2011

Kelvinn
Gast
Kelvinn

Niemand praat over Gers bij een track van Crane please.
Dat is gewoon bullshit.

blieb
Gast
blieb

harde shit kraan 😀 ben benieuwd naar t album!

Jennifer
Gast
Jennifer
BAMM!! Ik ben er uit:1. Foster The People Helena Beat2. The Naked And Famous – Punching In A Dream3. Lykke Li – I Follow Rivers4. SIA – Stop Trying5. Funeral party Finale6. Seabellies Board the apartment up7. Jamie Woon – Lady Luck8. Beth Ditto – I Wrote The Book9. Jezabels – Endless Summer10. Rihanna Man downEn degnee die het niet gehaald hebben, dus eigenlijk een gedeelde 10e plek 11. Florence + The Machine – Shake It Out12. James Blake – Limit To Your Love13. Gotye ft. Kimbra – Somebody That I Used To Know14. Boots Electric – Complexity15. Wolf Gang… Read more »
maikel1995m
Member

Ik vindt em wel vet hoor hey

weeee
Gast
weeee

op die foto ziet hij er wel echt uit als een kauwende berggeit hahaha..best wel een sjaakie

JKbeats
Gast
JKbeats

Niiiiiiiiice

Winchell
Gast
Winchell

puna jou informatie is fout want dit nummer ging maandag bij koffietijd in premiere, toeval keek ik daarnaar en waren kraantje en jiggy daar, ik wil niet lullig doen maar je info is niet goed want dinsdag was niet de premiere

justageboy
Gast
justageboy

Haha, nu staat er: wat als het nou lukt?! lekker bezig punanies

Teresa
Gast
Teresa

1. Rihanna Mandown2. Young The Giant My Body3. Nero Promises4. DeWolff Pick Your Bones Out Of The Water5. The Deaf Coming Down That Road6. Beth Ditto I Wrote The Book7. Within Temptation Shot In The Dark8. Crystal Fighters Plage9. Beady Eye The Roller10. Jannes na na naDit is m’n lijstje van vaadang, en dat kan morgen weer anders zijn. Ik heb plaats 10 gereserveerd voor een hollandse kneiter.. Ik hoop dat jullie dat niet erg vinden..

Amanda
Gast
Amanda

Dit werkt idd heel goed, heb een hele grote ton aangeschaft wat mij echt super veel geld bepaasrd. Vervolgens heb ik ook een waterzuvieringsinstallatie in mn tuin waardoor ik het water gebruik om mee te koken, bijv

Rob
Gast
Rob

Waarom staat er “Wat als het nou niet lukt?! (prod. Noisia)” als het nummer “Wat nou als het lukt” heet?

N I C E
Gast
N I C E

HARD HARD HARD HARD HARD HARD HARD HARD !!!!!

wpDiscuz