Update: Lil Wayne klaagt Cash Money aan voor 51 miljoen

lilwayne-drake-nicki

Update 29-01 13:15
Vandaag wordt bekend dat de 8 miljoen die Lil Wayne van Birdman zou eisen het bedrag is dat hem beloofd was op het moment dat hij in 2013 de studio in ging om Carter V op te nemen. Behalve dat zou hij ook nog recht hebben op 2 miljoen die hij zou krijgen toen het album een jaar later af was. Doordat hij dat niet gekregen heeft is er sprake van contractbreuk. Bovenop de contractbreuk spreekt Weezy van misgelopen inkomsten, omdat The Carter V nog niet uit is en daarom wil hij van Cash Money 51 miljoen dollar plus zijn vrijheid en alle artiesten van Young Money.

Universal heeft zich inmiddels ook gemengd in de strijd en het schijnt dat zij druk zetten op Birdman om de 10 miljoen te betalen waar Lil Wayne recht op heeft. Als dat gebeurt heeft Wayne namelijk geen poot meer om op te staan in de rechtzaal wat betreft het contractbreuk gedeelte en kan hij niet meer onder z’n contract uit. Verder zouden ze druk zetten om een deal met Lil Wayne te sluiten over de misgelopen inkomsten voor The Carter V om de hele rechtszaak te voorkomen.

27-01:

Lil Wayne bracht vorig week zijn ‘Sorry 4 The Wait 2‘ mixtape uit, maar daarmee zijn de problemen binnen het Cash Money label verre van opgelost. Als die release iets gedaan heeft, is het de situatie erger maken. Lil Wayne haalt meerdere malen uit naar Cash Money en Birdman en dat heeft Birdman nog standvastiger gemaakt.

TMZ meldt nu dat Weezy van plan om te proberen via de rechtbank onder zijn contract bij Cash Money uit te komen en dat hij 8 miljoen dollar zou gaan eisen van Birdman, die hij tegoed zou hebben als voorschot op zijn Carter V album. Bovenop het geld eist Lil Wayne ook dat de artiesten die onder Young Money vallen met hem mee weg kunnen bij Cash Money. Onder Young Money vallen natuurlijk Drake en Nicki Minaj, maar ook Christina Milian, Lil Twist en Mack Maine.

Weezy is trouwens zelfverzekerd dat Drake en Nicki hem trouw blijven. Op zijn remix van ‘CoCo‘ zegt hij; “I ain’t trippin’, I got Barbie, I got Drake too.”

29 January

17 comments

Leave a Reply

17 Comments Aan "Update: Lil Wayne klaagt Cash Money aan voor 51 miljoen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
BK
Gast
BK

Ik hoop het voor Weezy.
Birdman moet niet zo egoïstisch zijn.

Jan van de Klepperlaan
Gast
Jan van de Klepperlaan

Geld is je allerbeste vriend

P
Gast
P

Tyga zit toch ook bij young k

P
Gast
P

Young money?

wolf
Gast
wolf

birdman heeft kans arme jongeren een podium aangeboden en een super dure levens stijl.. deze mensen mochten het leven maar alles is op papier van birdman, in ruil daar voor kregen ze terug waar ze van droomde. nu willen ze er van af en willen ze alles in eigen beheer hebben.. Stay loyal want zonder birdshit was je nergens en dat hun zo dom zijn om hier voor te tekenen onder de voorwaarden van birdman tja.. kan maar een ding zeggen, birdman is gewoon die echte hosselaar!

unknown
Gast
unknown

Je bijt niet in de hand die je voedt.

Bruhh
Gast
Bruhh

@Wolf, zullen we het eens omdraaien, zonder Wayne was Birdman geen shit

Glock44
Gast
Glock44

laat gaaan wat heb je aan mensen die het niet 100 houden

ali bombaye
Gast
ali bombaye

@bruhh hoezo zou birdman zonder wayne geen shit zijn. hij had al meer dan 100 mil toen hij wayne tekende. ho’s aint loyal

jawel
Gast
jawel

Birdman moet wayne laten gaan en ze handen weer lekker wrijven in iemands anders zaken.

Ritchie
Gast
Ritchie

Dit is het hele No Limit verhaal.

Yung Junk
Gast
Yung Junk

Deze shit doet me pijn om te horen

Kenner
Gast
Kenner

@bomaye

Wat zeg jij? Weezy zit al sinds 95 ong bij CM toen had birdman verre van 100 milli

smegma
Gast
smegma

birdman heeft alles gegeven aan lil wayne en aan heel de young money groep, zonder birdman geen lil wayne, birdman heeft zonder lil wayne nog vele andere. lil wayne is gewoon een ondankbaar kind door het geld en hij is gewoon zijn stiefzoon. boys aint loyal

pluris
Gast
pluris

@bombaye Je moet die documentaire is kijken toen ze in 96 begonnen was baby(voor jou birdman) bijna failliet gegaan dus ik weet niet hoe je er bij komt dat ie 100millies had al

NewestKingOfRap
Gast
NewestKingOfRap

Het grappige aan dit alles is dat Birdman hem nog heeft geadopteerd haha.
maarja het zat er al aan te komen dat YMCMB een beetje uit elkaar valt en eerlijk gezegd zijn de meeste artiesten daar echt Shit -,-

Real niggaz
Gast

Voor alle bitches die comments geven op deze shit maar de geschiedenis niet kennen van birdman en lil wayne aka “young money”
hou je kaulo moffo
alles wat ik die niggaz wil wensen is suc6 meer doekoe en geen beef …

wpDiscuz