Mixtape: APPIAH – Bassline X Puna Mixtape Volume 03

bassline
8 augustus is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Bassline dus is het ook weer tijd voor een nieuwe mixtape. De vorige tape werd in elkaar gedraaid door Lion Kojo en dit keer is het de beurt aan APPIAH. Je kan APPIAH kennen als DJ, maar ook als producer timmert hij aardig aan de weg met producties voor onder andere Yung Nnelg, Bokoesam, Ronnie Flex en GRGY. Op 8 augustus zal hij in de DJ booth verschijnen naar Vic Crezee, Mairo Nawaz, MC Lentini en MC Bokoesam om jullie een geweldige avond te bezorgen. Het live entertainment wordt verzorgd door niemand minder dan Jme en Dusty.

Wil jij hier bij zijn? Vertel ons dan waarom je deze editie van Bassline absoluut niet mag missen en misschien win jij 2 kaartjes.

bassline-poster

31 July

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Mixtape: APPIAH – Bassline X Puna Mixtape Volume 03"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Nicky
Gast
Nicky

Ik breng line & bass mixet met dipset #Altijdfissa ik kom gaande

N.
Gast
N.

Ik kwam er laatst achter dat veel BBQ Radio’s onder andere door Mairo Nawaz gemixt worden, wil hem nu ook een keer in het echt zien.

Frank Stockmann
Gast
Frank Stockmann

Omdat de Bassline feestjes in Paradiso, nooit teleur stellen. Altijd fijne sfeer. Ik zou het daarom heel tof vinden om 8 augustus met mijn vriendin los te mogen en er een feestje van te mogen maken met iedereen binnen Paradiso.

Marley
Gast
Marley

Nee nee, geen smooth talk. Ik kan een heel verhaal gaan verzinnen, maar ik wil gewoon graag die kaartjes winnen. Want na Appelsap wil ik gewoon nog lekker afteren!!!

mijn naam is
Gast

ik wil seks met de zus van bokoesam. Ik heb gehoord dat zij er ook is.

wpDiscuz