Mixtape: Skinto – Follow Me Or Die Vol.3

Vandaag is het dan zover; Skinto, lanceert zijn derde Twittertape! In 2011 kwam zijn eerste Twittertape ‘Vol. 1‘ uit, en vandaag dan het vervolg: Twittertape vol. 3: follow me or die’.

De tape bevat oud materiaal, maar natuurlijk ook vers, fris nieuw materiaal. Solo, en met de rappers Makkie en KrankJoram. De drie hebben namelijk de handen ineen geslagen voor Skinto’s ‘twittertape’. Een unieke, verrassende samenwerking die originele nieuwe nummers heeft opgeleverd. Dubstep afgewisseld met Drum and Bass en Hiphop, dus leuk voor iedereen. Niet? Dan zit je waarschijnlijk op de verkeerde website.

Download: Mixtape: Skinto – Follow Me Or Die Vol.3

10 May

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Mixtape: Skinto – Follow Me Or Die Vol.3"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
alsdkj
Gast
alsdkj

gvd wat n teleurstelling. Dacht dat het wel beter zou worden die tapes…dacht ik ff verkeerd.
Ik ben zeker liefhebber van skinto zn sound, maar dit zijn toch stel slecht afgewerkte nummers. De beats zijn nogal saai en leveren weinig energie , lyrics nou ook niet echt heel interssant. Had juist van Skinto die fire verwacht.
Alles is daarnaast ook bestwel slecht gemixed.
Makkie en krankjoram vind ik daarnaast persoonlijk niks.
Jammer man, kan hier niet echt van genieten… had beter verwacht!

hjklhysjl
Gast
hjklhysjl

ik weet niet hoor, maar “follow me or die” doet mij denken aan wiz khalifa’s “taylor gang or die”. skinto is normaal wel goed maar als ik dit vind ik wel een beetje sneu..

ezel.
Gast
ezel.

> daar is t ook van afgeleid domme ezel.

AngeLyrical
Gast
AngeLyrical

Deze muziek is echt gaar, proberen jullie liever maar eens een elektrische gitaar. Echt waar, ik teken dankbaar bezwaar dus denk maar niet dat ik me nu bedaar. En als ik nog langer staar naar die hoes krijg ik staar en ben ik zwaar de sigaar. Ik maak het openbaar, ik vind het zo erg dat ik mezelf zelfs schaam voor zijn haar, zomaar. Ik geef je nu mijn laatste commentaar, Skinto je bent gewoon echt raar.

Robbin
Gast
Robbin

> Mooi sinterklaas rijmpje!

DubbelOLijpO
Gast
DubbelOLijpO

Ik vind dit HARD Man !!! Makkie is sowieso een lijpO

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

@AngeLyrical rijmwoordenboek of wah?

wpDiscuz