Moeder van meisje uit video waarvoor leden SFB vast zitten trekt aangifte in

sfb-cashikuit
De moeder van het meisje waar leden van SFB seks mee op film zouden hebben gehad heeft de aangifte tegen de mannen ingetrokken. Dit meldt de NOS, die een verklaring van 1 januari 2017 zou hebben ingezien.

De moeder deed bijna twee jaar geleden aangifte tegen de leden van de Haagse groep nadat er een seksvideo met haar, toen 15-jarige dochter, op internet verspreid werd.

Momenteel zitten Frenna, KM en Priceless, afzonderlijk van elkaar, nog vast en afgelopen woensdag werd bekend dat hun voorarrest met 30 dagen werd verlengd.

De moeder zelf wil niet reageren laat de NOS weten, maar mensen om haar heen vertellen dat ze “geschrokken en aangedaan is door de ophef en hernieuwde aandacht voor de zaak”. Ook het meisje zelf laat weten niet blij te zijn met de arrestatie en de publiciteit.

Er gaat momenteel een voicememo van haar rond waarin ze zegt: “We zijn in onze puberteit, toch? Ik hoop dat alles stopgezet wordt, want dit kan een heel andere kant op gaan. Ik hoop dat alles rustig wordt en iedereen gewoon zijn leven door kan leiden. Klaar, punt uit.”

Ondanks het intrekken van de aangifte blijven de mannen nog wel verdacht, maar hun advocaat denkt nu wel meer mogelijkheden te hebben om de detentie aan te vechten. Meer wil hij niet zeggen over de zaak op dit moment.

Bron: NOS

6 January

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Moeder van meisje uit video waarvoor leden SFB vast zitten trekt aangifte in"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Tamam
Gast
Tamam

“We zijn in ons pubertijd toch” hahaha juisssssst daarom moet dit de aandacht krijgen die het verdient. Als je op je 15e al in “die soort pubertijd zit”

Mooi CV bouwt ze op dan, laten we t positief bekijken? Hahahahaha neeeee Nee man aub ga je schamen, die boys verdienen straf en zij pakslaag van dr broer of vader
WORD ER EEN KEER STRENG OPGETREDEN IN 2016/2017 is t ook weer niet goed. We werken naar een goedkope maatschappij toe met hersenloze dochters en moeders zonder waarde

advo
Gast
advo

als een jongen van 22 seks heeft me een meisje van 15 en er is een video online wordt hij direct de gevangenis in gesmeten. Hopelijk wordt er geen uitzondering gemaakt voor rappers. De wet moet worden nageleefd door IEDEREEN!!! Ze denken dat ze alles mogen

Nbakker
Gast
Nbakker

Precies!!

flakoe
Gast
flakoe

SFB NIET MEER WELKOM IN SU EN ZE WORDEN GEWOON VEROORDEELD

Fucksfb
Gast
Fucksfb

Of dat meisje nou instemde ofniet het blijft pedofielie ze was destijds minderjarig.. en het verfilmen dervan maakt het kinderporno,, dus dan kan die moeder aanklacht intrekken het blijft eeb strafbaar feit en dat moet bestraft worden punt uit

Frederik
Gast
Frederik

Tegenwoordig is het normaal voor meisjes van 15 jaar ? Te triest voor woorden

Nbakker
Gast
Nbakker

Idd helemaal mee eens.!

flammer
Gast
flammer

die moeder en dat meisje worden natuurlijk onder druk gezet

Groene kliko
Gast
Groene kliko

Sukkels

Priclles
Gast
Priclles

Heel sfb cariere is naar beneden gehaald zonde hopen dat ze er boven op komen big up

wpDiscuz