Chris Brown reageert fel op antisemitisme beschuldiging: "Do not wake up the demon in me"

nov 27 2023, 12:51 NEWS
schermafbeelding 2023 11 27 om 150952
Er hangt veel commotie rondom de nieuwe single Vultures van Kanye West, Ty Dolla $ign en Bump J. Ye wordt opnieuw gelinkt aan antisemitisme door de line: "How I'm anti-Semitic? I just fucked a Jewish bitch!" Chris Brown geeft klaarblijkelijk weinig om die commotie en genoot samen met Kanye zelf van de track, op een privéfeest in Dubai. Dat had tot gevolg dat ook hij door de genoemde teksten beschuldigd wordt van antisemitisme. De zanger liet onlangs op zijn Instagram weten dat hij die beschuldigingen niet waardeert. 
Chris Brown liet via een inmiddels verwijderd bericht op Instagram weten dat hij vredelievend wil blijven, maar dat door de accusaties het niet mogelijk is: "LET ME MAKE THIS PERFECTLY CLEAR BEFORE YALL TRY TO USE ME AS A PAWN..IMA PIRU. I AINT MUSLIM OR JEWISH, so don't start no sh*t wont be no sh*t!! M TRYING TO BE PEACEFUL BUT PLEASE DO NOT WAKE UP THE DEMON IN ME! GO ON ABOUT YOUR F*CKING DAY." Al snel werd hij belachelijk gemaakt om het feit dat hij zichzelf Piru noemt. De post bleef dan ook niet lang staan. 
In een tweede story benadrukt hij dat hij absoluut niet antisemitisch is, 'pro-life' is en voor iedereen in de wereld muziek maakt.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
schermafbeelding 2024 04 26 om 165303

Bailey KBC en Meokidd reizen naar Santo Domingo voor Komen En Gaan clip

MUSIC apr 26, 16:28