Overzicht Halve Finalisten Grote Prijs van Nederland

Sinds gisteren zijn de halve finalisten bekend in de categorie Hiphop van de Grote Prijs van Nederland. In de uitzending van Hiphop Vandaag belden Sander en DJ Jane Doe met juryleden Djef van Vliet, Lee Stuart en Rotjoch. Zij vertelden beurtelings dat de onderstaande acts zich mogen opmaken voor nog een ronde Grote Prijs…:

KaliBwoy
Djablo
MutiaraTEC
Boef en de Gelogeerde Aap
Dubbel N & Rascle
D.Lipps
Robian
Serrio B.A.A.Z.
Mister Polska
ZiRe
aDiSON
Kingsize

Je kunt in de player hieronder luisteren naar tracks van alle halve finalisten. Voor meer info ga je naar de site van de Grote Prijs van Nederland of klik hier voor de tracklist van de compilatie van halve finalisten.

<a href="http://groteprijsvannederland.bandcamp.com/album/grote-prijs-2010-hiphop-halve-finale-compilatie">Superups by Grote Prijs van Nederland</a>

10 July

31 comments

Leave a Reply

31 Comments Aan "Overzicht Halve Finalisten Grote Prijs van Nederland"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Geef mij een barkie nu meteen
Gast
Geef mij een barkie nu meteen

Robian VS Serrio b.a.a.z
in finale?

stamped
Gast
stamped

merkwaardig dat amier papier ontbreekt, zag een toffe clip van hem laatst. steph had ik ook wel in de halve finale verwacht, beetje vreemde lijst.

jahmang
Gast
jahmang

saint ferra ??

jeweet
Gast
jeweet

KINGSIZE!!!

MRCL
Gast
MRCL

Amier Papier niet in de lijst.. Jammer ik voel die man inderdaad.

Steph er ook niet in, Polski wel? Jammert…

Voor de rest wel nice, Dubbel N & Rascle sowieso kanshebbers!

sta stil
Gast
sta stil
TeeZee: Inderdaad hun show kwam absoluut niet aan bij het publiek. Later hoorde ik iemand van de organisatie hun excuses voor het publiek aanbieden aan die boys. Was niks met het publiek kijk de beelden maar terug van de rest van de avond. Van de andere kwartfinales kan ik niks zeggen omdat ik er niet was maar als Dubbel N & Rascal doorzijn hadden Van Kwaad Tot Erger en Scherpzinnig zeker door moeten gaan Je hebt gelijk man dat voorop! Maar we kunnen er zoveel over zeggen als we willen… dit is so played out! Rotjoch heeft zich dubbel en… Read more »
huh?
Gast
huh?

waar is Amier Papier ????

Ems
Gast
Ems

Ik weet niet wat ik er van vind. Zag zoveel potentiele kanshebbers die er niet eens bij zitten .. Vind de uitslag op een aantal gasten na wel verassend en een beetje ogen naar ”wie kent wie” politiek.

Right
Gast
Right
Ik was bij de kwartfinale van Almere en dat Djablo en Mutiaratec door zijn vind ik puur als ik afga op de show merkwaardig te noemen. No offence, de boys zijn dope maar Djablo was serieus niet te verstaan. Het was een beetje schreeuwen op de beat. Hij speelde wat met de jury en maakte wat grapjes met ze en dat was ook wel dope maar als ie daarom door is .. Neem aan dat deze contest om skills gaat. En vele verwachten veel van Mutiaratec maar ze stelde mij behoorlijk teleur .. Slappe show, stonden daar met zn 5e… Read more »
W.e.s
Gast
W.e.s

Dubbel n&rascle,
polski,
Serrio baaz
allemaal kanshebbers
serrio zeker die man is onderschat
jammer dat van kwaad tot erger deruit is
die zijn fk dope

dodehiphop
Member

Mr. Polska ik heb een beetje een hekel aan hem. Vooral omdat ik hem niet voel en omdat hij te leip doet met Polen. Ik heb hekel aan de meeste poolse mensen. Ik ken geen enkele die in Nederland een fatsoenlijke baan heeft, ze zitten met zijn alle maar een beetje op straat in hun eigen taal te praten en ze mishandelen dieren. Dit is natuurlijk een bagger reden maar de biggest reason is gewoon dat hij niet goed is. Maar vanwege zijn karakter goed met mensen kan spelen.

PW13
Gast
PW13
Ik was er ook bij in Almere. Ik kan weinig aan je reactie toevoegen. Rotjoch heeft meer aandacht voor zijn bb dan voor de muzikanten. Right: Ik was bij de kwartfinale van Almere en dat Djablo en Mutiaratec door zijn vind ik puur als ik afga op de show merkwaardig te noemen. No offence, de boys zijn dope maar Djablo was serieus niet te verstaan. Het was een beetje schreeuwen op de beat. Hij speelde wat met de jury en maakte wat grapjes met ze en dat was ook wel dope maar als ie daarom door is .. Neem aan… Read more »
Zigy
Gast
Zigy

Tsja.. ik mis er ook een aantal, was erbij in de bitterzoet, vond Xaline en Alpha B dope, publiek was aan bij hen beide. D-lipps deed dezelfde show die hij al twee jaar doet en ik zag een aantal mensen gewoon weglopen toen hij begon. Show was nergens vernieuwend en inhoudelijk.. tsjah..

Geen haat ofzo, gewoon verbazing over de keuzes.

tsss
Gast
tsss

Vriendjes politiek. Dan was vorig jaar een veel leukere editie met oa kraantje p,dret en krulle , fotosynthese, tastic noem maar op… dit is slap.

2pac
Gast

Hier spreekt 2pac ik wil paar dingen kwijt over de nl hiphop scene
1 rotjoch is niet dik en lelijk
2 hij bedrijft geen vriendtjespolitiek
3 hij is niet de beste maar wel slimste (4 miljoen) ali b
4 adonis/ adtje/ adriaan get lost
5 stop lying stop snitchinnnnnnn

rick
Gast
rick
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit alles? Dat iedereen het eigenlijk wel met elkaar eens is….. het is een puur ‘politiek spelletje’, b.v. ik was bij de show in Plein ’79: Dubbel N en Rascle show waren echt slecht… maar doordat ze gesigned zijn bij een label en bevriend zijn met Rotjoch moeten ze wel doorkomen terwijl ik nog nooit zo’n slechte show heb gezien de zaal liep gewoon leeg! Ze hadden geen aanhang en als je zag naar een aantal acts hadden ze gewoon nix te vertellen. Die avond waren Van Kwaad Tot Erger, ScherpZinnig en… Read more »
Robbin
Member

Ik vind boef en de gelogeerde aap echt hard man. Die beats die klaren echt gewoon alles. Volg ze nu al een tijdje en kan er geen genoeg van krijgen. Die show’s zitten vol energie. Zelfs als er maar 10 man staat, omdat niemand ze nog goed kent dan staan toch al die 10 man te springen!
Hard en ik wens ze veel succes!!

Soef
Gast
Soef

Inderdaad, waar is Amier Papier? Nou het is wel duidelijk wat de jury prefereert als die Polski erin zit, een clown boven een poeet.

Petersss
Gast

Dit is zo nep! Ik was er ook bij in den Bosch en VANKWAADTOTERGER had daar zwaar geklaard! Strakke harde verstaanbare show! En hun zijn gewoon niet door!! Dat kan egt niet!

SATURAJA
Gast
SATURAJA

next show van mtec wordd beest let maar op

#.Barbapappe'.
Gast
#.Barbapappe'.

Met je M-tech erbij.. . ..1sep finale in APD..
Of hoewel Le Nigga is thuis. Zal waarschijnlijk een beste aanhang met zich meekrijgen?! En zou waarschijnlijk een beste show opzetten?!!
Nigga believe me Djablo gaat ownen als een malle!

Oranje
Gast
Oranje

Ik was zelf ook in Almere aanwezig en vind het zelf ook merkwaardig dat Djablo en Mutiaratec door zijn. Ook vind ik dat Rotjoch in het vervolg meer respect mag tonen tegenover de deelnemers en dat hij z’n blackberry eens in z’n zak houd. Je kan toch ook met pen en papier schrijven

poeloe
Gast
poeloe

Boef en de Aap gaan winnen,
ben ik de enige die d.lipps zo ontzettend niet bijzonder vind?
en polski…. wtf
adison is ook hard btw

RALF
Gast

BOEF EN GELOOGEERDE AAP IS DOPE, MAAR HET IS DUBSTEP, GEEN HIPHOP

Fred
Gast
Fred

poeloe: Boef en de Aap gaan winnen,ben ik de enige die d.lipps zo ontzettend niet bijzonder vind?en polski…. wtfadison is ook hard btw

Nee dat ben je niet, inhoudelijk is het niet bijzonder en de show en skills compenseren dat totaal niet. Boef en Aap zouden inderdaad kunnen winnen, Serrio zou weleens een belangrijke outsider kunnen zijn.

charger
Gast
charger

alpha beta en vierra hadden 1e ronde door moeten gaan van amsterdam
dlipps was wack die avond, maar 5 mensen stonden te kijken
mosterd naar de maaltijd

bollebof
Gast
bollebof

vriendjespolitiek! kan niet anders

poeloe
Gast
poeloe

ej maar eigenlijk is alleen boef en de gelogeerde aap interessant genoeg om naar te luisteren,
de rest is bijna vervangbaar,
je moet vernieuwend zijn, een eigen stijl hebben innovatief zijn,
als ik dat hoor geniet ik ,
de jury denkt dat ook wel,
Boef en De Aap gaan zowiezo winnen, ZOIEZO geloof mij

Finch
Member

‘Serrio B.A.A.Z’ en ‘boef en de aap’ zijn mijn favorieten uit deze selectie.. wel heel raar dat polski (is er uberhaupt iemand die hem vet vind?!) ipv Van Kwaad tot Erger of vieira door is.

Fred
Gast
Fred

finch: ‘Serrio B.A.A.Z’ en ‘boef en de aap’ zijn mijn favorieten uit deze selectie.. wel heel raar dat polski (is er uberhaupt iemand die hem vet vind?!) ipv Van Kwaad tot Erger of vieira door is.

+1

poeloe: ej maar eigenlijk is alleen boef en de gelogeerde aap interessant genoeg om naar te luisteren,de rest is bijna vervangbaar,je moet vernieuwend zijn, een eigen stijl hebben innovatief zijn,als ik dat hoor geniet ik ,de jury denkt dat ook wel,Boef en De Aap gaan zowiezo winnen, ZOIEZO geloof mij

de breimeijers
Gast

Serrio baaz gaf de hardste show van iedereen
Al die andere kwamen alleen met beats
Verder geen verhaal in hun muziek
Serrio zal vast wel winnen
De manier van leven
Bewust anders altijd zelfverzekerd
Dat is echt
Bla bla praatjes van al die anderen hoeft niet voor mij

wpDiscuz