SBMG – Praat Monnie Met Me

sbmg_oehnana
Als grap releast SBMG vandaag de track Praat Monnie Met Me, een parody op de megahit ‘Parijs’ van Kenny B. De track is hieronder te beluisteren.

4 June

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "SBMG – Praat Monnie Met Me"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Hitter
Gast
Hitter

WAAUW… echt waauw.

CurKid
Gast
CurKid

RESPECT !!!!

Buitenlander
Gast
Buitenlander

De koot ? heb het even gegoogled , weet je wat kanker gaar is? dat je onverwachts wordt neergeschoten in je kroeg ofzo.. Grote bek kan je een reactie terug verwachte met je kanker kroeg, let op hoe snel dat kan gebeuren op een dag gap.

To
Gast
To

Hahahaha kk cafe, ik woon zaagmolen str , Is vlak bij , hun praten veeeelll , maar weten niks mensen haten die kk cafe en gaan hem opruimen… ze zijn sneaky, gooien ramen in bij andere cafe… Een van die mensen die daarnaast woont. ik weet ik heb zelf ook een cafe in de buurt.

Katendrecht
Gast
Katendrecht

Ja je bedoelt die cafe op de hoek .. Harde pokoe dope!!! Fuck die kroeg mensen hebben niks te doen .. is hun eigenschuld als er op een dag iets gebeurt. Heb het vaker gezien met kroegen is niet best.

heavy
Gast
heavy

DOPE!!! je moet niet te veel praten op puna , ook scotu kijkt mee, en dat cafe waar jullie het over hebben staat al midden in een probleem een ernstig probleem, dus laat ze.

ladygaga
Gast
ladygaga

Hahaha niet grappig!! Jullie moeten jezelf weggooien kk junks kaolo boelers

Unit4eva
Gast
Unit4eva

Kk vet chievv kilt ht valt dit keer tegen vindk kwa flow nice man good work!

Bez
Gast
Bez

Wat is dit..

opdefiets!!
Gast
opdefiets!!

Hahahaha cafe de koot. Poten tent joh. LADYGAGA ik denk dat het eerders andersom om is !!! HahahahahahahahHhahHbBwhahahaha.

mokkeltje
Gast
mokkeltje

Als je nu naar de koot gaat zie je alleen maar homo’s zitten. hahahaha. reed net langs. Gewoon je blaffer legen op die pijpsmoelen die daar buiten zitten. Wordt lachuh op die dag.

ronel
Gast
ronel

echt heel slecht

jullie zijn kk nep allemaal!! gr b rick
Gast
jullie zijn kk nep allemaal!! gr b rick

helden hier.. ik leeg mijn blaffer op jullie achterlijke kinderen

Kom op dan.
Gast
Kom op dan.

Hahahaha. Dat zegt een kk alceholist die meer schreeuwt dan een vette viswijf die achter de bar staat. Hahahaha. Man man
Man wat een stelletje ezels dat cafe. hahahahaha. Blaf die dikkr hoer die daar zit maar. Hahahaha praatjesmaker. Neem nog een biertje. Hahaha. Jouwklap ik dood als ik wil.

Junkie
Gast
Junkie

Lol. Ze schieten op kinderen. Wat een losers zeg. Ik ken dat cafe niet maar ik lees nu al wat voor een graf afval daar hangt in het cafe. Lekker voorbeeld. B rick. pleuris mongool

wpDiscuz