Tyga reageert met screenshots op beschuldigingen 14 jarig model

tyga-grungecake-thumbnail
Enige tijd geleden kwam naar buiten dat Tyga via Instagram contact had gezocht met een 14 jarig model genaamd Molly O’Malia. OK! Magazine pakte groots uit en zowel de rapper als het model kregen veel over zich heen. Vandaag werd bekend dat ze een advocaat in de hand genomen heeft en reageerde ze in een persconferentie. Tyga heeft inmiddels via zijn manager gereageerd op de beschuldigingen en zegt dat hij alleen contact met haar had, omdat hij interesse had in haar muzikale kant.

In de persconferentie zegt O’Malia dat ze stopte met antwoorden toen Tyga haar vroeg om te facetimen. Volgens Tyga z’n manager wilde hij alleen met haar facetimen om haar te zien zingen terwijl hij in de studio was. Hij zegt dat de gesprekken puur zakelijk waren en dat het nooit oncomfortabel werd zoals Molly met tranen in haar ogen beweerde vandaag. TMZ heeft screenshots ontvangen van de gesprekken tussen Tyga en Molly en daarin valt onder andere te lezen dat hij twee maal naar haar leeftijd vraagt. Na de tweede keer antwoordt zij dat ze 17 is, terwijl ze dus pas 14 is.

text-1-480w text-12-480w text-13-480w

5 January

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Tyga reageert met screenshots op beschuldigingen 14 jarig model"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Punay
Gast
Punay

Deze pedo denkt serieus dat er door middel van deze screenshots gedacht zal worden dat het puur zakelijk was. En die b*tch *ss meid moet niet doen alsof ze ouder is. Jeugd van tegenwoordig moeten zich gedragen.

BaKa
Gast
BaKa

Snap je

OFFICIAL TRAPPER
Gast
OFFICIAL TRAPPER

Besef, zij schijven deze artikelen puur voor die clickjes van jullie en zoals blijkt weer is het weer zon’n dom wijf die denkt dat ze rijkt zal worden met valse beschuldigingen ipv hard werk.

punahater
Gast
punahater

echtzo, puna moet gwn opkkren met clickbait en het over muziek hebben.

Glock44
Gast
Glock44

Kan niet ouwe.. in z’n video clips altijd chicks met a nice booty en zelf chanterd deze man kids die net op de middelbare school zitten.. “Rappers like these, thats that shit #IDONTLIKE”

Meneertje
Gast
Meneertje

kerel maar ze lijkt ook wel echt 20 plus ofzo he SICK tyga gewoon als een heer gedragen ik zou precies het zelfde doen

wpDiscuz