Video: Brandwerk – Even Niks

In aanloop naar de kwartfinale van de Grote Prijs Van NL releast Brandwerk vandaag een nieuwe video. De track is genaamd ‘Even Niks’ en geproduceerd door Dessert. De video is hierboven te zien.

2 September

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Video: Brandwerk – Even Niks"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Joep
Gast
Joep

brandwerk ziek, keep going

wamon
Gast
wamon

gruwelijk hoor, kanshebbers

dieenepersoon
Gast
dieenepersoon

GrotePrijs Winnaars 2013 #FluitjeVanEenCent

NOhater
Gast
NOhater
naar mijn mening vind ik dit wel 1 van de slappere tracks, het refrein is vals, clip is een beetje op een amateur niveau en daar bedoel ik mee: schiet is een clip die er niet uitziet alsof mijn neefje het gefilmd en gemonteerd heeft. flow is matig en die 2e dude is mad saai. er is teveel met de beat gespeeld om t interessant te laten klinken maar dat is mijn mening, maar geloof mij ik ben echt geen hater ik vond jullie vorige clip wel echt dope en de flow ook, het was strak maar van een beetje… Read more »
Arnold
Gast
Arnold

dit zijn goeie dingen

wpDiscuz