Video: D. Lipps – Falen + Heb je me gemist EP

Nebulon lid D. Lipps brengt vandaag zijn tweede EP van het jaar uit genaamd ‘Heb je me gemist’. De gehele EP is geproduceerd door Don D. Daarnaast brengt de Amsterdammer ook een video van het nummer ‘Falen’ uit, dat natuurlijk afkomstig is van het project. Bekijk de video hierboven en download ‘Heb je me gemist EP’ hieronder.

25 June

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Video: D. Lipps – Falen + Heb je me gemist EP"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
dlips
Gast
dlips

Wakker

ludwig
Gast
ludwig

lekkere classic flow!

MarkTwain
Gast
MarkTwain

Dope

zuenson
Gast
zuenson

fucking hard!

Peter
Gast
Peter

Laat je muziek effe goed mixen man. Klinkt voor geen meter

SKUNK
Gast
SKUNK

Soms droom ik van een puna met een punten systeem. D. lipps krijgt van mij standaard -1. Ik snap zn flow niet, het klinkt altijd het zelfde, er zit geen duidelijk patroon in, boodschap komt niet over en ook standaard de slechte rapper op elke featuring. NIET PUNA WAARDIG

yomother
Gast
yomother

@ skunk
Sinds wanneer commenten muziek reviewers op Puna? Als je zo graag je domme mening wilt laten horen dan maak je eigen website. Kan je je onzin daarop schrijven. Niemand wilt je achterlijke mening horeeeeeeen.

mike l
Gast
mike l

liever dit dan de rest van de crap die er regelmatig voorbij komt op puna.

wpDiscuz