Video: Fresku – Nooit Goed ft. MocroManiac (prod. Teemong)

Fresku dropte zo’n twee weken geleden een bom in de Nederlandse muziek scene met het nummer ‘Zo Doe Je Dat‘ en vandaag is hij alweer terug met nieuwe muziek. Op de track ‘Nooit Goed’ werkt hij, net als op ‘Kreeft‘, samen met MocroManiac. De track is afkomstig van zijn album ‘Nooit Meer Terug’, dat aanstaande vrijdag uit zal komen.

31 August

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Video: Fresku – Nooit Goed ft. MocroManiac (prod. Teemong)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jaa
Gast
Jaa

Hele toffe track weer met goed doordachte boodschap! Mani en Fresku blijken een prima combo!

dibbes
Gast
dibbes

Ja maar Fresku.. Zie je dan niet dat je al jaren geen liedjes meer maakt op het niveau van: ‘punt uit’, ‘slavengedrag en ‘verschillende draadjes’. Nummers met soul en een diepgaande, goed verwoorde boodschap, zonder deze moderne stedelijke sounds. Ik mist je inspirerende tracks man.

die
Gast
die
dibbes
Gast
dibbes
Maar goed.. weet je, kijk ik snap het wel denk ik. Het is gewoon lastig tegenwoordig, de sfeer van het jong zijn verdwijnt.. De doelgroep veranderd.. Mensen luisteren die muziek niet, hebben helemaal geen zin om elkaar op te zoeken ofzo.. Dus misschien toch maar een keer die begrafenis voor hip hop gaan regelen, nee grapje maar.. Wat ik wil zeggen is.. die tracks van Fresku op youtube, die oude tracks.. daarvan is op de één of andere manier de kwaliteit naar beneden gehaalt, zodat het wacker klinkt dan vroeger. ALs de beste man ergens een originele audio dr van… Read more »
tammer
Gast
tammer

Muziek evolueert. De mensen die het maken, de industrie en ook de omgeving. Nederlandse urban is nog nooit zo populair geweest. Logisch dat de GROTEN van vroeger daar ook op mee willen springen. Niet erg, want daarom verdwijnen de pareltjes van Fresku niet hoor. Twijfel blijft met 4 miljoen kliks gewoon als klassieker staan.

dibbes
Gast
dibbes

Ik moet mijn reactie even bijstellen. De track gewoon mezelf is niet alleen van Fresku maar van de zwarte schapen. Dat is belangrijk, omdat karimineel een even grote bijdrage heeft geleverd aan dat mooie liedje.

brbr
Gast
brbr

100

cassie
Gast

Los van goed of slecht.. Ik ga helemaal stuk om die comments in die video.. Weer geniale video van teemong

Dexterr oost
Gast
Dexterr oost

Top man respect

Willem wever
Gast
Willem wever

Top mooi clippie

BabaGanoesj
Gast
BabaGanoesj
Sinds de laatste weken dat Fresku in het nieuws is door zijn aankomende heeft hij me wel echt geïnspireerd. Ik heb veel sympathie voor hem gekregen. Wat ik sterk vind aan Fresku is dat hij zichzelf is en als het ware ‘met zichzelf’ een weg in de maatschappij zoekt. Hij is vader en heeft daar ontzettend veel voor over, je merkt aan alles dat hij van zijn dochtertje houdt. Daarnaast merk je aan dingen als ‘kreeft’ dat hij ook die shit nog wil maken. En dan zou je zeggen; huh, maar vader zijn en deze shit maken dat kan toch… Read more »
sjakie de sjaakster
Gast

Ik luister al een tijdje geen hiphop meer. Ik kan er toch niks mee. Van die ego mannetjes die de hele dag rappen over hoe hard ze wel niet zijn. Soms dan sta ik nog wel eens ergens open voor. Dit vind ik mooi gedaan. Anderen die kritiek op je hebben moet je gewoon zeggen: “fuck off” “zet mijn pet maar eens eventjes op”

wpDiscuz